Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

House M.D


Η σειρά διανύει την έκτη χρονιά προβολής της με αρκετά μεγάλη επιτυχία. Έχει κερδίσει 2 χρυσές σφαίρες καθώς και 24 άλλα βραβεία (info). Ο πρωταγωνιστής, Hugh Laurie έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, αποσπώντας αρκετά βραβεία.

Θέμα της σειράς είναι μια ιατρική ομάδα, με επικεφαλή τον Dr.Gregory House (Hugh Laurie). η οποία αναλαμβάνει δύσκολα ιατρικά περιστατικά, στα οποία οι υπόλοιποι γιατροί αδυνατούν να βρουν λύση.

Εκ πρώτης όψεως η σειρά μοιάζει σαν αρκετές άλλες του είδους της. Αυτό που την διαχωρίζει όμως από τις υπόλοιπες και την ανεβάζει ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, είναι η ερμηνεία του Hugh Laurie, ο οποίος πραγματικά της δίνει άλλη διάσταση.

Ο Dr.House είναι ένας πανέξυπνος γιατρός και από τους καλλίτερους στον τομέα του. Η συμπεριφορά του όμως απέναντι στους άλλους και γενικώς η προσωπικότητά του είναι αυτό που τον κάνει ενδιαφέρoν και κατ'έπεκταση όλη τη σειρά. Είναι ένας άνθρωπος κυνικός, με περίεργες και ψυχρές απόψεις για την ζωή και για τις ανθρώπινες σχέσεις. Προπαθεί και βγάζει το συναίσθημα έξω από την ζωή του και από τις αποφάσεις που παίρνει. Αυτό δεν είναι όμως πάντα το πιο συνετό, αφού καταφέρνει και πληγώνει (όχι λίγες φορές) τους γύρω του. Έτσι, με την λογική του "Όλοι οι άνθρωποι ψεύδονται", προσπαθεί να βρει τις σωστές διαγνώσεις, αλλά και ζει την ίδια του την καθημερινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...