Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ερχεται η 1η πρεσβεία για ...εξωγήινους

Καζακστάν, Αλμάτι — Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές του Καζακστάν, η κυβέρνηση αποφάσισε να συστήσει και να δημιουργήσει την πρώτη Πρεσβεία για εξωγήινους!

Ειδικότερα, και βάσει των αναφορών αυτών, η κυβέρνηση έχει ήδη δεσμεύσει ένα μεγάλο μέρος γης στην πόλη Αλμάτι για αυτό το -τουλάχιστον φιλόδοξο- έργο.

Η εν λόγω «πρεσβεία» θα περιλαμβάνει ποικίλες εγκαταστάσεις όπως ξενώνες, θέατρο και ένα κέντρο μετάφρασης. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ...UFOδρόμιο, απαραίτητο για την προσγείωση των cult οχημάτων.

Το Καζακστάν πιστεύει ότι η «ανοιχτή» επικοινωνία με εξωγήινους πολιτισμούς είναι επικείμενη, ως εκ τούτου όντας το πρώτο έθνος έτοιμο να «υποδεχτεί» την νέα τάξη πραγμάτων θα έχει μεγάλες οικονομικές απολαβές και κέρδη από την κίνηση αυτή. Τέλος, η κίνηση αυτή –βάσει των ίδιων αναφορών πάντα– θα αναδείξει το πόσο προοδευτικό έθνος είναι το Καζακστάν.

Μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση αυτής της ιδιότυπης πολιτικής στη χώρα παίζουν οι πολύ συχνά αναφερόμενες εμφανίσεις τέτοιων «φαινομένων» στη χώρα. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό υπήρξε αναφορά για πρόσκρουση UFO σε ένα ποτάμι της χώρας.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει, όπως ήταν αναμενόμενο, ενθουσιασμό στους απανταχού οπαδούς τέτοιων σεναρίων, κυρίως δε σε αυτούς που είναι στη Δύση.

Οι ίδιοι αναρωτιόνται αν οι χώρες τους ακολουθήσουν -και πότε- το παράδειγμα του Καζακστάν.

[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...