Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Life

Ο αστυνομικός Charlie Crews (Damian Lewis - τον είδαμε στο "Band Of Brothers" και στις "Νύφες"), κατηγορείται άδικα για την δολοφονία του φίλου και συνεργάτη του καθώς και για την γυναίκα του τελευταίου. Δώδεκα χρόνια μετά, προκύπτουν στοιχεία τα οποία τον αθωώνουν. Έτσι, με μια αρκετά μεγάλη αποζημίωση από το κράτος , αποφασίζει να γυρίζει στο σώμα αποφασισμένος να βρει τον ένοχο της δολοφονίας καθώς και αυτόν που τον παγίδευσε.



Όντας πλέον ντετέκτιβ στο τμήμα ανθρωποκτονιών με συνεργάτη την Dani Reese (Shara Shahi), διελευκάνει διάφορες υποθέσεις, ψάχνοντας παράλληλα στοιχεία για τους ένοχους της δολοφονίας για την οποία κατηγορήθηκε.


Η σειρά είναι μία από τις καλύτερες που έχουν προβληθεί. Ο Damian Lewis δίνει πραγματικά μια αξιοθαύμαστη ερμηνεία. Αφού πέρασε τόσα χρόνια στην φυλακή (ως Charlie Crews..) , έγινε οπαδός του "Ζεν" και οι ατάκες (φιλοσοφικής σημασίας) που πετάει διάσπαρτα στη σειρά, σε κάνουν να λύνεσαι στα γέλια.


Ατού της σειράς επίσης, οι υπόλοιποι χαρακτήρες που την πλαισιώνουν (Ted Earley - Adam Arkin, Robert Stark - Brent Sexton και άλλοι..), αφού ταιριάξανε απόλυτα στον ρόλο τους. Η σκηνοθεσία είναι πολύ καλή με την κατάλληλη μουσική επένδυση στα απαραίτητα σημεία.

Έχουμε δηλαδή μια ανάλαφρη αστυνομική σειρά με πολλά χιουμουριστικά στοιχεία.

Βαθμολογία δική μου: 5/5
Βαθμολογία IMDB: 8.2/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...