Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Η γάτα!

Είναι ένας Έλληνας, ένας Αλβανός και ένας Γερμανός μέσα σε ένα αεροπλάνο. Κλασσικά, πέφτει το αεροπλάνο, σώζονται μόνο αυτοί οι τρείς και περπατάνε μέσα στο δάσος. Έτσι όπως πηγαίνουν βλέπουν στο δρόμο μια καλύβα. Κοιτάνε μέσα και βλέπουν φαγητό στο τραπέζι και έναν γέρο να είναι κοιμισμένος με το δίκανο του σε μια καρέκλα. Τί να κάνουν, πετάγεται και λέει ο Γερμανός:
"Θα πάω μέσα σιγά σιγά και θα κλέψω απο το φαγητό του για να φάμε."

Πάει μέσα, περπατάει και σε κάποια στιγμή γλιστράει σε ένα σημείο και πέφτει κάτω κάνοντας θόρυβο. Ξυπνάει ο παππούς και φωνάζει:
"Ποιός είναι εκεί;"
"Νιάου.." απαντάει ο Γερμανός υποδυόμενος τη γάτα.
"Ααα, η γάτα είναι λέει ο παππούς και ξανακοιμάται.

Αφού περνούσε η ώρα και ο Γερμανός δεν γυρνούσε πίσω ανησύχησαν οι άλλοι και έτσι ο Έλληνας είπε να μπεί και αυτός μέσα να δει τι συμβαίνει και να αφήσει μόνο του τον Αλβανό. Μπαίνει μέσα και ο Έλληνας αλλά τα ίδια.. Γλιστράει και αυτός πέφτει κάτω κάνοντας θόρυβο. Ξυπνάει ξανά ο παππούς και φωνάζει:
"Ποιός είναι εκεί;"
"Νιάου.." απαντάει ο Έλληνας υποδυόμενος και αυτός τη γάτα.
"Ααα, η γάτα είναι λέει ο παππούς και ξανακοιμάται.

Περνούσε η ώρα, έβλεπε ο Αλβανός ότι οι άλλοι δύο αργούν και έτσι αποφάσισε να πάει και αυτός μέσα στην καλύβα να δεί τι συμβαίνει. Μπαίνει και αυτός μέσα γλιστράει πέφτει κάτω κάνοντας θόρυβο. Ξαναξυπνάει ο παππούς και φωνάζει:
"Ποιός είναι εκεί;"
και απαντάει ο Αλβανός
"Το γκάτα είναι.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...