Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Είπε να βοηθήσει...

Πρώην στρατιωτικός έσπρωξε έναν άνδρα ρίχνοντάς τον από τη γέφυρα από όπου απειλούσε να πέσει για να αυτοκτονήσει, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος επί πέντε ώρες, μετέδωσαν Κινεζικά μέσα ενημέρωσης σήμερα Σάββατο.

Ο απόστρατος Λιαν Τζιανσένγκ, 66 ετών, διαπέρασε την περίμετρο που είχε στήσει η αστυνομία και έσφιξε το χέρι του επίδοξου αυτόχειρα Τσεν Φουτσάο πριν τον σπρώξει και ο τελευταίος πέσει από τη γέφυρα.

"Τον έσπρωξα διότι οι άνθρωποι όπως ο Τσεν είναι πολύ εγωιστές. Οι ενέργειές τους αντιτίθενται στο δημόσιο συμφέρον", φέρεται να δήλωσε ο Λιαν στην εφημερίδα Ημερησία της Κίνας.

"Δεν τολμούν να αυτοκτονήσουν πραγματικά. Αντ' αυτού, αυτό που θέλουν είναι απλώς να προκαλέσουν την προσοχή των αρμόδιων κυβερνητικών αρχών για να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους".

Ο Τσεν, ο οποίος είχε χρέη ύψους 2 εκατ. γιούαν (293.000 δολαρίων) εξαιτίας της αποτυχίας ενός κατασκευαστικού έργου, έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων σε αερόστρωμα και νοσηλεύεται με τραύματα στον καρπό και την μέση. Ο πρώην στρατιωτικός συνελήφθη.

Ο Τσεν ήταν ο 12ος άνθρωπος από τις αρχές Απριλίου που απείλησε να πέσει από το συγκεκριμένο σημείο -τη γέφυρα Χάιζου στην επαρχία Γκουάνγκτζου. Αλλά κανείς δεν πήδηξε και κανείς δεν είχε πέσει, έως ότου ο Λιαν "βοήθησε" τον επίδοξο αυτόχειρα.

[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...