Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Απίστευτες σεξο-ιστορίες!

Αυτή η ιστορία συνέβη στην πτολεμαιδα πριν από 2 χρόνια. Ήταν ένα ζευγάρι παντρεμένο 10 χρόνια, και μια μέρα η γυναίκα αποφάσισε να πάει στην αδερφή της που έμενε στην Φλώρινα (μια ώρα ταξίδι). Πήρε το παιδί και πήγαν αφήνοντας τον άντρα της σπίτι επειδή είχε να δουλέψει (ήταν λογιστής). Όμως για άγνωστους λόγους γύρισε μια μέρα νωρίτερα (δεν είχε πάει και μακριά στο κάτω) και μπαίνοντας στο σπίτι είδε τον άντρα της μπρούμυτα να τον “βατεύει” ένας νταγλαράς. Χωρίς να διανοηθεί τη είχε συμβεί (ότι ο άντρας της ήταν gay και όταν αυτή έλειπε την κουνούσε την συκιά) βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει : Βοήθεια!!!! Βοήθεια γείτονες!!! Κάποιος βιάζει τον άντρα μου!!!

Ένα ζευγάρι ετοιμάζονταν να πάει σε ένα πάρτυ μασκέ. Την τελευταία στιγμή όμως η γυναίκα του είπε να πάει μόνος αν ήθελε γιατί είχε πονοκέφαλο. Έτσι και έγινε. Η καχύποπτη σύζυγος όμως ήθελε να δει πόσο πιστός ήταν ο άντρας της. Ντύθηκε με διαφορετικό κοστούμι και πήγε και αυτή στο πάρτυ. Εκεί είδε τον άντρα της να χορεύει με μια προκλητική κοπέλα. Αποφάσισε να του κάνει ένα τεστ. Τον πλησίασε και χόρεψε μαζί του. Στη συνέχεια του είπε στο αυτί οτι έπρεπε να πάνε στη κρεβατοκάμαρα. Πήγανε αλλά του ζήτησε να κάνουν έρωτα χωρίς να βγάλουν τις μάσκες. Μόλις τελειώσανε έφυγε και γύρισε σπίτι περιμένοντάς τον. Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο άντρας τον ρώτησε πως πέρασε στο πάρτυ. Της απάντησε οτι δεν πήγε στο πάρτυ τελικά αλλά για πόκερ με τους φίλους του, όμως ο φίλος του που του δάνεισε το κοστούμι πέρασε τέλεια.

Ένας φαρμακοποιός παντρεμένος δέκα χρόνια, πήγε σε φίλο του γιατρό, παραπονούμενος για τρομερούς πόνους στον κώλο του. Είπε στον γιατρό ότι το βράδυ που γύρναγε σπίτι έπινε το ποτήρι με το γάλα που του ετοίμαζε η γυναίκα του και έπεφτε για ύπνο. Το πρωί που ξύπναγε πόναγε τρομερά. Η συμβουλή του γιατρού ήταν να μην πιεί το γάλα ένα βράδυ να δει τι θα γίνει. Έτσι και έγινε. Γύρισε ο φαρμακοποιός σπίτι του πέταξε κρυφά το γάλα και ξάπλωσε να κοιμηθεί. Κατά τις δύο το βράδυ χτύπησε το κουδούνι και ξύπνησε. Έμεινε όμως στο κρεβάτι και έκανε τον κοιμισμένο. Σε λίγο μπήκε στο δωμάτιο η γυναίκα με τον γκόμενο, ξεγυμνώθηκαν και άρχισαν να συνουσιάζονται. Μόλις ο άντρας τελείωσε, γυρνάει τον φαρμακοποιό στο πλάι και αρχίζει να τον "φτιάχνει" και αυτόν. Έ, το επόμενο πρωί βρήκαν τρία πτώματα στο κρεβάτι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...