Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Το Σπέρμα Κάνει Καλό στο Δέρμα!!!

H μαγική φρασούλα που χρησιμοποιείται κατά κόρον πριν από την κορύφωση ή και μετά -αν έχεις μπλέξει με παρτάκια γκόμενο-, και η οποία συνήθως καταλήγει σε επίστρωση παχύρρευστου υγρού, χρώματος λευκού στο πρόσωπό σου και στο ηλίθιο μειδίαμα αυτού που είναι ξαπλωμένος δίπλα σου, παύει να αποτελεί urban legend και περνάει πλέον στα χέρια της επιστήμης.

Ναι, ναι κορίτσια, την επόμενη φορά που θα είστε παραλήπτης ρουκέτας μην ξινίσετε τα μούτρα σας, μην αρχίσετε να βρίζετε σαν νταλικέρηδες, μην αρχίσετε να πετάτε πράγματα και, κυρίως, μη χριστοπαναγιάσετε τις υπόλοιπες τσουλάρες που προηγήθηκαν στην αγκαλιά -περίπου- του καλού σας και χάλασαν την πιάτσα. Όχι, τέτοιες αντιδράσεις ανήκουν στη σφαίρα του παρελθόντος, γιατί έφτασε επιτέλους η στιγμή της έγκυρης, επιστημονικής αλήθειας: Κάνει καλό!

Μελέτες έδειξαν πως το σπέρμα περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, τη σπερμίνη, η οποία καταπολεμά τις ρυτίδες και αναζωογονεί το δέρμα. Η ουσία συντίθεται και τεχνικά στα εργαστήρια και προσφέρεται ως θεραπεία σε spa στις τιμές των 250 και 125 δολαρίων!

Οπότε μην είσαι κορόιδο. Μπορείς να το βρεις και τσάμπα - και να κάνεις ταυτόχρονα κι έναν άνθρωπο ευτυχισμένο.

Πηγή

Ευχαριστούμε τον gpap!

1 σχόλιο:

  1. Καλα ο gpap εχει κανει διατριβη απο μικρος σε αυτα τα θεματα, αλλα δυστυχως οι κυριες (οι δικες μας δηλαδη οι "ξυπνιες") δεν το εχουν χαψει ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε μας...