Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Οι 7 μύθοί πίσω από το σεξ

7. Οι άντρες έχουν περισσότερες ορέξεις από τις γυναίκες
Όχι, δεν είναι αλήθεια. Μπορεί οι άντρες να μιλάνε πολύ για το σεξ και να ερεθίζονται πιο εύκολα- και να φαίνεται. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και οι γυναίκες δεν κάνουν το ίδιο! Απλά η κοινωνία και ο πουριτανισμός τις έχει κάνει έτσι! Μια σωστή γυναίκα πρέπει να είναι κυρία στον έξω κόσμο. Μην πιστεύετε όσα ακούτε. Βιολογικά, οι γυναίκες είναι κι αυτές άνθρωποι, οπότε γιατί να μην έχουν την ίδια σεξουαλική όρεξη με τους άντρες;

6. Τα "φυτά" δεν κάνουν σεξ
Μια νέα μελέτη που έγινε στην Αμερική, έδειξε ότι οι γυναίκες ελκύονται από τους "εξυπνάκηδες" περισσότερο από όσο νομίζουμε. Στην έρευνα, 15 φοιτητές ασχολήθηκαν με πνευματικές εργασίες καθώς τους έπαιρνε μια κάμερα και μετά οι γυναίκες φοιτήτριες έπρεπε να πουν κατά πόσο ήθελαν να κάνουν κάτι με αυτούς, είτε κάτι σοβαρό είτε κάτι ευκαιριακό. Αποδείχθηκε ότι η εξυπνάδα του καθενός έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πόσο ελκυστικός ήταν στο γυναικείο φύλο. Με άλλα λόγια: όσο πιο έξυπνος είσαι, τόσο περισσότερο σεξ θα κάνεις.

5. Αν φοράς δύο προφυλακτικά, διπλασιάζεις την προστασία
Κι όμως, αν και μπορεί σε κάποιους το παραπάνω να φαίνεται λογικό, στην πραγματικότητα αν φορέσεις δύο προφυλακτικά, τότε αυξάνεις τις πιθανότητες να μείνει έγκυος η κοπέλα ή να κολλήσεις κάποια ασθένεια. Αυτό συμβαίνει γιατί με την τριβή μεταξύ των δύο προφυλακτικών, μειώνεται η αντοχή τους και υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση να σπάσει κάποιο από αυτά.

4. Το σημείο G
To σημείο G βρίσκεται μέσα στο αιδοίο της γυναίκες, και έχει πάρει το όνομα του από τον Γερμανό γυναικολόγο, Ernst Grafenberg. Υποτίθεται ότι βρίσκεται περίπου 5 εκατοστά μέσα στον γυναικείο κόλπο και ότι αν το πετύχεις, τότε ο οργασμός της θα είναι δυνατός και έντονος. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι γυναικολόγοι αρνούνται ότι υπάρχει κάποιο τέτοιο σημείο εκεί. Λένε ότι δεν υπάρχει καν κάτι τέτοιο και ότι ο Grafenberg ήταν εντελώς λάθος.

3. Ο μέσος όρος μεγέθους είναι μεγάλος
O μέσος όρος μεγέθους του πέους πιθανότατα είναι πολύ μικρότερος από όσο νομίζετε. Μια εταιρία προφυλακτικών έκανε μια έρευνα πάνω στο μέγεθος του ερεθισμένου αντρικού μορίου και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είναι ανάμεσα στα 12 με 15 εκατοστά. Οπότε δεν είναι ανάγκη να αγχώνεστε γιατί πιστεύετε ότι οι πιο πολλοί άντρες φτάνουν τα 20 εκατοστά.

2. Τα όστρακα είναι αφροδισιακά
Άλλη μια παραπληροφόρηση. Στην πραγματικότητα τα θαλασσινά και τα οστρακοειδή είναι απλά φαγητά! Δεν υπάρχει πρακτικά καμία απόδειξη ότι αν καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα, θα μας ανέβει και η λίμπιντο. Ίσως όλα είναι θέμα ψυχολογίας... Αν θεωρούμε ότι με το να τα φάμε θα έχουμε μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία, τότε το πιστεύουμε και το κάνουμε αλήθεια!

1. Οι μαύροι έχουν τεράστια προσόντα
Δεν υπάρχει καμία μα καμία απόδειξη ότι το μέγεθος του πέους σχετίζεται με το χρώμα της επιδερμίδας του! Βασικά, δεν παίζει καμία σχέση. Όλα αυτά που ακούμε για τους μαύρους, δεν είναι τίποτα άλλο από παραπληροφόρηση! Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο πέος του κόσμου ανήκει σε έναν λευκό άντρα που μένει στο Μπρούκλιν, τον Τζοναν Φάλκον. Πόσο είναι; Σε κατάσταση ηρεμίας είναι 24 εκατοστά (!) και φτάνει τα... 34 εκατοστά σε στύση!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...