Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Flash Forward

Το FlashForward είναι μια καινούρια σειρά πολύ διαφημισμένη στην Αμερική που άρχισε να παίζεται την προηγούμενη Πέμπτη sto ABC και την οποία βεβαίως ο μέσος Έλληνας torrent freak έχει ήδη κατεβάσει. Έχει μια ενδιαφέρουσα υπόθεση: Μια μέρα του Σεπτέμβρη, όλος ο πληθυσμός του πλανήτη πέφτει λιπόθυμος ταυτόχρονα για 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα. Όλοι βλέπουν ένα όνειρο/όραμα: Πώς θα είναι η ζωή τους στις 29 Απριλίου του 2010, έξι μήνες μετά δηλαδή (και εκεί που θα τελειώσει η πρώτη σεζόν, προφανώς). Και μετά ξυπνάνε.

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με τον ήρωα να ξυπνά μέσα στην καταστροφή και το χαμό (γιατί φαντάσου να είσαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο και ξαφνικά όλοι οι οδηγοί να πέφτουν ξεροί για δυο λεπτά) περίπου όπως το Lost. Μάλλον όχι: Ακριβώς όπως το Lost.

Το FlashForward συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα, οπότε πλέον οι προσδοκίες μας είναι ελαττωμένες. Η ιδέα όμως είναι πολύ καλή, κι απ' ό,τι φαίνεται έχουν σκεφτεί τι θα γίνει τουλάχιστον στην πρώτη σεζόν, μέχρι τις 29 του ερχόμενου Απρίλη. Παίζουν και δυο Losties, ο Τσάρλι και η Πενέλοπε. Οπότε μπορεί και να βρήκαμε νέο κόλλημα για φέτος.

[πηγη]

Δειτε το τρειλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...