Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Τα έβγαλαν όλα και έγινε σεισμός

Όπως φαίνεται η Τζένιφερ Μακκρέιτ εγκέφαλος της εκστρατείας Boobquake δεν κατάφερε να διαψεύσει τον Ιμάμη Hojatoleslam Kazem Sedighi, ο οποίος στο Κυριακάτικο κήρυγμά του απέδωσε τους αλλεπάλληλους σεισμούς στην προκλητικότητα των γυναικών.


Χιλιάδες γυναίκες έβαλαν τα απολύτως απαραίτητα και βγήκαν σήμερα στους δρόμους σε μια προσπάθεια ανταπάντησης στο κήρυγμα του Ιμάμη που τις καταστεί υπεύθυνες για ...σεισμικές δονήσεις, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα αφού σημειώθηκε σεισμική δόνηση στη Ταϊβάν μεγέθους 6.9 ρίχτερ!!!


Αν και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική συγκυρία υποστηρίζει πως δεν μετράει ο εν λόγω σεισμός μιας και δε συνέβη στο επίκεντρο της περιοχής τους.

"Κατά μέσο όρο 134 σεισμοί μεγέθους 6-6,9 ρίχτερ λαμβάνουν χώρα ετησίως", αναφέρει στο προφίλ της στο Twitter ενώ προσθέτει ότι εάν σημειωθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο σεισμική δόνηση ανάλογου μεγέθους τότε ναι ο Ιμάμης μπορεί και έχει δίκιο!

Φαίνεται πως οι κακές γλώσσες της οργάνωσης Brainquake η οποία προτάσσει τα πνευματικά χαρίσματα των γυναικών να την έφαγαν.

Στον αντίποδα του Boobquake οι ιδρυτές του Brainquake συμβουλεύουν τις γυναίκες να προτάξουν τα βιογραφικά και τη μόρφωσή τους και όχι τα στήθη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...