Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Έκρυβε πτώμα για 10 χρόνια στο σπίτι του

Για 10 χρόνια έκρυβε ένας ηλικιωμένος άνδρας το νεκρό σώμα του φίλου του κάτω από τον καναπέ επειδή φοβόταν την έξωση. Η δίκη για τη μακάβρια υπόθεση ξεκίνησε την Τρίτη (20/4).


Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Alan Derrick εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών ζούσε με τον 73χρονο φίλο του ο οποίος είχε νοικιάσει το σπίτι. Όταν όμως ο άνδρας πέθανε, ο Derrick φοβήθηκε ότι θα τον έδιωχναν από το σπίτι.

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του 73χρονου οι αρχές πήγαν στο σπίτι, που βρίσκεται στην περιοχή Bristol της Αγγλιας, ύστερα από καταγγελίες για απαίσια μυρωδιά. Ωστόσο, δεν παρατήρησαν το νεκρό σώμα του άνδρα και θεώρησαν πως έφταιγε η τουαλέτα. Ο σκελετός τελικά βρέθηκε το μετά από δέκα χρόνια το 2008 όταν ο Derrick έφυγε από το σπίτι.

Ο σκελετός ήταν σε καθιστή θέση ενώ τα κόκαλα προεξείχαν από το χώμα που υπήρχε πάνω του και πιστεύεται πως ο 73χρονος πέθανε τον Ιούνιο του 1998.

Ως μοναχικό άτομο χαρακτήρισαν οι γείτονες τον Derrick ο οποίος δεν βαρύνεται με κατηγορίες για εγκληματική πράξη ενώ ο ιατροδικαστής κατά τη διάρκεια της δίκης έκανε μια ανοιχτή ετυμηγορία για το θάνατο του Pring.

Αρκετοί άνθρωποι από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η ιστορία τόνισαν πως η συγκεκριμένη μακάβρια υπόθεση καταδεικνύει την ανάγκη που υπάρχει για στέγαση των απόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...