Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Σεξ με καυτές ατάκες μπροστά σε 50 άτομα

"Επεράσαμε όμορφα όμορφα όμορφα"… σιγοτραγουδούσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ένα ζευγάρι από τη Σουηδία και σκέφτηκε να περάσει ακόμα καλύτερα, μη διστάζοντας να κάνει έρωτα μπροστά στους 50 επιβάτες τουριστικού λεωφορείου.


Το ασυγκράτητο ζευγάρι, μια μουσικός και ένας μεσίτης, δεν σταμάτησαν λεπτό να αγγίζουν ο ένας τον άλλον μέχρι που όπως ήταν φυσικό να φουντώσουν και να ξεκινήσουν να ερωτοτροπούν μπροστά στους 50 επιβάτες που έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ούτε υπόθεση από ερωτική ταινία να ήταν –που σίγουρα κάτι ανάλογο θα έχει κυκλοφορήσει.

Μάλιστα όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα μέσα στο "λεωφορείο ο πόθος" μια γυναίκα μετα κόπων και βασάνων προσπαθούσε να αποτρέψει την έφηβη κόρη της να μην κοιτάει, καθώς τα βογγητά της αποσπούσαν την προσοχή.

Η ξαναμμένη μουσικός φώναζε από ηδονή "Δώστο μου αγόραρε", και "πιο γρήγορα πιο γρήγορα άγριε" με τους επιβάτες να έχουν φρίξει με τα όσα άκουγαν.

Όπως έγινε γνωστό ο οδηγός αναγκάστηκε τελικά να σταματήσει το πούλμαν έξω από το αστυνομικό τμήμα και εξαγριωμένος μπήκε και τους κατήγγειλε.

Ωστόσο, το ζευγάρι αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι ήταν απλά λίγο διαχυτικοί.

Όπως δήλωσε ο μεσίτης "Δεν καταλαβαίνω προς τι όλη η φασαρία, Δεν κάναμε σεξ απλά είχε βάλει το χέρι της μέσα από την μπλούζα μου και με χάιδευε".

Η αστυνομία δεν φαίνεται να πείστηκε και ιδιαίτερα από την κατάθεσή τους και τους επέβαλλε ποινές για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...