Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Από μηχανής... πορνοστάρ

Από κάθειρξη 20 ετών γλύτωσε ένα νεοϋρκέζος, χάρη στην καλή καρδιά μιας... πορνοστάρ. Ο Carlos Simon-Timmerman, πιτσαδόρος από το Μπρούκλιν, δικαζόταν στο Πουέρτο Ρίκο, κατηγορούμενος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του "San Juan", στο Πουέρτο Ρίκο, όταν αστυνομικοί βρήκαν στις αποσκευές του το DVD, "H μικρή αθώα Lupe".

Οι αρχές του αεροδρομίου θεώρησαν ότι η πρωταγωνίστρια της ταινίας πορνό, Lupe Fuentes, είναι ανήλικη και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο νεαρός θα πέρναγε αρκετά χρόνια στη φυλακή, αν η πορνοσταρ Lupe Fuentes δεν εμφανιζόταν στο δικαστήριο. Η Fuentes πέταξε μέχρι το Πουέρτο Ρίκο και απέδειξε με έγγραφα στο δικαστήριο ότι την εποχή που γύρισε την ταινία ήταν 19 χρονών. Η παρέμβασή της ήταν σωτήρια για τον Timmerman, ο οποίος αθωώθηκε.

"Της είμαι ευγνώμων, ήταν μεγάλη ανακούφιση" δήλωσε η μητέρα του κατηγορούμενου, Eff Simon.

Η κα Simon είπε ότι ο γιος της την περασμένη χρονιά επισκέφθηκε την αδερφή του στη Βενεζουέλα, όπου και αγόρασε το "καυτό" DVD, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ένας παιδίατρος επέμενε ότι η πρωταγωνίστρια ήταν ανήλικη και τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον κατηγορούμενο, μέχρι που η ίδια η πορνοσταρ εμφανίστηκε στο δικαστήριο και έδειξε διαβατήριο και ταυτότητα.

Ο Ramos-Vega, δικηγόρος του Timmerman, αποκάλυψε ότι την εντόπισε μέσω διαδικτύου και την έπεισε να καταθέσει για να σώσει έναν αθώο.

"Δεν ζήτησε λεφτά και δέχθηκε πρόθυμα να βοηθήσει" δήλωσε ο κ। Ramos-Vega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...