Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Έκαψε τα γεννητικά όργανα του άνδρα της

Το πάθος για τον άντρα της, αλλά και η υπερβολική ζήλια της στάθηκαν αρκετά για να πυρπολήσει τα γεννητικά όργανα του άντρα της. Η 44χρονη Αυστραλή τυφλώθηκε από το έρωτα για το σύζυγό της και το ενδεχόμενο να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις με άλλη γυναίκα, φάνταζε αδύνατο στο μυαλό της.


"Θέλησα να κάψω το όργανό του, γιατί ανήκει μόνο σε εμένα και σε καμία άλλη". Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις που έκανε η 44χρονη στην οικογένειά της και σε γείτονες, αμέσως μετά τη βίαιη πράξη της το 2008.

Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε μία εβδομάδα αργότερα στο νοσοκομείο, αφού τα εγκαύματα που υπέστη ήταν καθολικά.

Η γυναίκα φέρεται ότι χρησιμοποίησε εύφλεκτες μεθυλικές αλκοόλες, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της, ενώ από τον εμπρησμό καταστράφηκε και η ιδιωτική κατοικία του ζεύγους, αξίας 1 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας (900.000 δολάρια).

Μητέρα τριών παιδιών, η Ναραγιάν δήλωσε αθώα στις κατηγορίες για δολοφονία και εμπρησμό, ενώ σε προηγούμενη δικαστική ακρόαση οι γείτονές της κατέθεσαν ότι τους είχε δηλώσει: "είμαι ζηλιάρα γυναίκα και το όργανό του πρέπει να μου ανήκει".

Το δικαστήριο όρισε χρηματική εγγύηση για τη Ναραγιάν, η οποία θα παρουσιασθεί εκ νέου ενώπιον της έδρας τον ερχόμενο μήνα.

1 σχόλιο:

  1. γυναικεία εκδίκηση...έτοιμες για όλα...κάτι τέτοια να βλέπετε για να μάθετε να μην εκνευρίζετε τις γυναίκες... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε μας...