Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Το μήνυμα στον ωκεανό βρήκε παραλήπτη

Πόσο πιθανό είναι το ραβασάκι που είχατε γράψει και πετάξει στη θάλασσα μέσα σε μπουκάλι όντας παιδί, μετά από μια ανέμελη μέρα στην παραλία, να πάρει μετά από χρόνια απάντηση;


Έκπληκτος έμεινε και ο 47χρονος Βέλγος Όλιβερ Βαντεβάλε, όταν έλαβε από μια άγνωστη μήνυμα στο Facebook η οποία του απαντούσε στο ραβασάκι που είχε εσωκλείσει σε ένα μπουκάλι κρασί πριν από 30 χρόνια όταν ήταν ακόμα παιδί.

Ο 47χρονος άνδρας ούτε που θυμόταν φυσικά περί τίνος επρόκειτο, καθώς είχαν περάσει τόσα χρόνια. Μάλιστα θεώρησε ότι η γυναίκα έκανε σίγουρα κάποιο λάθος.

Στην ηλικία των 14 ετών ο νεαρός Βέλγος και η οικογένειά του έκαναν κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό τους κοντά στις ακτές τις Αγγλίας όταν χάριν παιχνιδιού έσκισε ένα κομμάτι χαρτί, αποφασισμένος να στείλει ένα μήνυμα στον ωκεανό.

Μάλιστα, το σημείωμα κατάφερε να διατηρηθεί ανέπαφο επειδή ο νεαρός είχε σφραγίσει το μπουκάλι με κερί, το οποίο εμπόδιζε την εισχώρηση θαλασσινού νερού.

Το μπουκάλι βρήκε μια γυναίκα ονόματι Λορέιν Γέιτς η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον αποστολέα μέσω Facebook!

Όπως δήλωσε ο ίδιος "Η πρώτη μου αντίδραση ήταν σίγουρα η κοπέλα έκανε λάθος. Αποκλείεται να απευθύνεται σε μένα" προσθέτοντας ότι ποτέ δεν πίστευα πως κάποιος θα απαντούσε. Είναι από τα πράγματα που κάθε παιδί κάνει μια φορά στη ζωή του".

Στο εν λόγω σημείωμα ο 47χρονος άνδρας είχε γράψει χαρακτηριστικά:

"Είμαι ένα 14χρονο αγόρι από το Βέλγιο. Δεν ξέρω εάν εσύ που το διαβάζεις τώρα είσαι μαθητής, γυναίκα, ή άνδρας. Εγώ βρίσκομαι στο ιστιοπλοϊκό ονόματι Ταμάρις και τώρα που σου γράφω περνάμε το Portland".

Ο κ. Βαντεβάλε τώρα έχει δύο γιους οι οποίοι εκστασιασμένοι από το περιστατικό του πατέρα τους γράφουν και εκείνοι γράμματα ελπίζοντας κάποια μέρα να πάρουν απάντηση.

Όπως ισχυρίζεται ο 47χρονος, ποτέ δεν ξέρεις όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή αρκεί να ρισκάρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...