Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Όλες οι πρόσφατες έρευνες για το sex

Τελικά πόσο μετράει ο χρόνος των προκαταρκτικών στο σεξ; Τι γνώμη έχουν οι γυναίκες για τα λιπαντικά; Μπορεί μια ουσία των πλαστικών μπουκαλιών να προκαλέσει σεξουαλικά προβλήματα; Και ακόμη πώς συνδέεται το μέγεθος του γυναικείου μπούστου με την εξυπνάδα και τι γνώμη έχουν οι άνδρες για τις “extra small” γυναίκες;



Τελικά παίζει ρόλο η διάρκεια των προκαταρκτικών;

Οι σύμβουλοι σχέσεων έχουν καταλήξει εδώ και χρόνια στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες για να ευχαριστήσουν μια γυναίκα χρειάζεται να αφιερώσουν χρόνο στα προκαταρκτικά πριν προχωρήσουν στο ψητό. Μια νέα έρευνα όμως που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό ‘’Journal of Sexual Medicine’’ αμφισβητεί τη συγκεκριμένη άποψη.

Οι ερευνητές Petr Weiss και Stuart Brody ζήτησαν από 2.360 Τσέχες να πουν κατά πόσον ο οργασμός τους με το σύντροφό τους συνδεόταν με το μέσο χρόνο που δαπανούσαν για ερωτικά παιχνίδια και κατά πόσον με το μέσο χρόνο διάρκειας της συνουσίας.

Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης συσχετιζόταν περισσότερο με τον οργασμό, από ό, τι η διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών.

Από τις απαντήσεις των γυναικών, που συμμετείχαν στη μελέτη, προέκυψε ότι η μέση διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών που αναφέρθηκε ήταν 15,4 λεπτά και η μέση διάρκεια ερωτικής επαφής ήταν 16,2 λεπτά, σημαντικά υψηλότεροι αριθμοί από αντίστοιχους σε αμερικανικές έρευνες.


Τα κορίτσια με «μέγεθος μηδέν» λιγότερο ελκυστικά για τους άνδρες

Οι νεαροί άνδρες βρίσκουν τις "κανονικού" μεγέθους γυναίκες πιο ελκυστικές από τις διάσημες γυναίκες με μέγεθος μηδέν, υποστηρίζει μια νέα έρευνα.

Στο πλαίσιο της μελέτης ζητήθηκε από φοιτητές του Πανεπιστημίου St Andrews να αξιολογήσουν την ελκυστικότητα και την υγεία συγκεκριμένων γυναικείων προσώπων.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα κορίτσια με μέσο βάρος επιλέχθηκαν ως τα πιο ελκυστικά και υγιή.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα ευρήματα της έρευνας έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα προς τις νεαρές γυναίκες που πιστεύουν ότι η υπερβολική αδυναμία θεωρείται ελκυστική.

Ουσία των πλαστικών μπουκαλιών υπεύθυνη για σεξουαλικά προβλήματα

Οι άνδρες που εκτίθενται σε υψηλές δόσεις «δισφαινόλης Α» (BPA), μιας ουσίας που χρησιμοποιείται ευρέως σε πλαστικά μπουκάλια και δοχεία, παρουσιάζουν ασυνήθιστα υψηλή συχνότητα σεξουαλικών προβλημάτων, δείχνει μελέτη σε κινεζικό εργοστάσιο.

Προηγούμενες μελέτες έχουν ενοχοποιήσει τη BPA και για διαβήτη, καρδιοπάθειες, ορμονικές διαταραχές και καρκίνο. Ωστόσο παραμένει ασαφές αν είναι επιβλαβή ή όχι τα επίπεδα της ουσίας στα οποία εκτίθεται ο γενικός πληθυσμός.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) καθησύχασε πέρυσι το κοινό ότι τα ίχνη δισφαινόλης Α, που διαρρέουν από πλαστικά μπουκάλια και δοχεία τροφίμων, δεν είναι επικίνδυνα. Οι επιστημονικοί σύμβουλοι της Υπηρεσίας όμως εξέφρασαν επιφυλάξεις και η περσινή ανακοίνωση επανεξετάζεται.

Τώρα η νέα μελέτη - μία από τις πρώτες που διεξήχθη σε ανθρώπους και όχι σε πειραματόζωα- αποδεικνύει ότι οι άνδρες που εργάζονται με BPA, διατρέχουν 7 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην εκσπερμάτωση και περισσότερο από 4 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να έχουν προβλήματα στύσης. Η έκθεση στη BPA συνδέεται επίσης με μικρότερη σεξουαλική ικανοποίηση.


Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες

Πρόσφατη μελέτη, που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες από εκείνες που είναι λιγότερο προικισμένες.

Η έρευνα είχε στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον το μέγεθος του μπούστου μιας γυναίκας επηρεάζει το διανοητικό της επίπεδο.

Στη μελέτη, που διενεργήθηκε από μια ερευνήτρια στο Σικάγο, συμμετείχαν 1.200 γυναίκες. Οι εθελόντριες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες, από αυτές που φορούσαν “extra small” μέχρι αυτές που φορούσαν “extra large”.

Η μελέτη αποδίδει το γεγονός ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος ήταν πιο έξυπνες στο υψηλότερο επίπεδο των γυναικείων ορμονών, που θα μπορούσε να οδηγήσει και στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.


Οι γυναίκες βρίσκουν ευχάριστα τα λιπαντικά στο σεξ

Η χρήση λιπαντικών κατά τη διάρκεια του σεξ συμβάλλει στη μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση και ικανοποίηση στις γυναίκες, διαπίστωσαν ερευνητές από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Debby Herbenick, αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κέντρου Προαγωγής της Σεξουαλικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, και τους συνεργάτες της στη μελέτη συμμετείχαν γυναίκες που χρησιμοποιούσαν έναν από τους έξι διαφορετικούς τύπους λιπαντικών με βάση το νερό ή τη σιλικόνη

Αυτό που προέκυψε από την έρευνα, που έγινε σε δείγμα 2.453 γυναικών ήταν ότι η χρήση λιπαντικών βελτίωσε τη σεξουαλική εμπειρία. Σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% οι γυναίκες δήλωσαν ότι η χρήση λιπαντικών κάνει το σεξ πολύ πιο ευχάριστο και άνετο.

Το 85% των γυναικών , ηλικίας 18 - 68 ετών, ήταν ετεροφυλόφιλες και το 56% παντρεμένες με μέσο όρο ηλικίας τα 32.

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...