Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

X - Factor 2 (Live 1)

Την Παρασκευή παρακολουθήσαμε στον Ant1 το πρώτο ζωντανό του X-Factor 2 και φυσικά δεν είναι δυνατόν να το αφήσουμε ασχολίαστο...

Ο Σάκης για άλλη μία φορά ήταν εκπληκτικός, λαμπερός, ανεπανάληπτος! Εξάλλου ποιός είναι ικανότερος να παρουσιάσει ένα show με τίτλο X-Factor από τον Έλληνα που το έχει σε μεγαλύτερο βαθμό από όποιονδήποτε άλλον?

Τα παιδιά σε γενικές γραμμές ήταν μια χαρά με μερικές ευχάριστες εξαιρέσεις που ήταν συγκλονιστικές! Σίγουρα ξεχώρισαν το group 48 hours που τραγούδησε το Billie Jean,η Νίνι, η κοπέλα από τη Γεωργία που τραγούδησε (δλδ πραγματικά ξέσκισε) το Unbreak My Heart, και ο Στάυρος - Robbie Williams που είναι πραγματικά ο μόνος από τους διαγωνιζόμενους που μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε ονόματα παγκόσμιας κλάσσης.

Τελικά αποχώρησαν οι x-odos των οποίων ο τραγουδιστής ήταν για κλάμματα, και για να είμαστε και ειλικρινείς... ρε παιδιά που πάτε με τούρκικο τραγούδι!?!

Τέλος επειδή μας αρέσει να είμαστε κακοί, έλεος με τους Κύπριους τραγουδιστές! Μερικοί είναι καλοί δε λέω αλλά μερικοί άλλοι πρέπει να γυρίσουν στη μεγαλόνησο και να αλλάξουν ασχολία! Επίσης αυτό το παιδάκι που τραγούδησε Κότσιρα και προωθείται από τον Μουρατίδη σα να είναι ο Eric Clapton μας έφερε μία συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό όταν το ακούσαμε και αυτή δεν είναι άλλη από την: "Σιγά τα λάχανα!!!".

Ακούστε τώρα τη φωνάρα που σας λέγαμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...