Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Prince Of Persia: The Sands Of Time

Έχει αρχίσει πλέον και γίνεται συνήθεια η μεταφορά γνωστών video - παιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη. Μετά το "Tomb Raider" , το "Silent Hill" και το "Hitman", ήρθε η σειρά ενός άλλου πολύ γνωστού και επιτυχημένου παιχνιδιού.... του Prince Of Persia.







Η παραπάνω σειρά αποτελείται από τέσσερις τίτλους.
  1. Prince Of Persia: The Sands Of Time (link)
  2. Prince Of Persia: The Two Thrones (link)
  3. Prince Of Persia: Warrior Within (link)
  4. Prince Of Persia - remake (link)
Το εν λόγω παιχνίδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία τόσο λόγω του πρωτότυπου σεναρίου, όσο και λόγω των γραφικών και των κινήσεων του χαρακτήρα. Με το που το ξεκινούσες βυθιζόσουν στον μαγευτικό κόσμο του παιχνιδιού.

Έτσι.. ο γνωστός σε όλους μας παραγωγός Jerry Bruckheimer (CSI, Pirates Of The Caribbean, Bad Boys, Pearl Harbor) υπογράφει αυτήν την νέα ταινία, το Prince Of Persia: The Sands Of Time. Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Mike Newell γνωστός από τα Harry Potter and the goblet of fire, Donnie Brasco, Το χαμόγελο της Μόνας Λίζας και Έρωτας στα χρόνια της χολέρας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Jake Gyllenhaal (Zodiac, Jarhead), Gemma Arterton (Quantum Of Solace), Alfred Molina (θα τον θυμάστε ως Dr.Octapus στο Spiderman) και ο γνωστός Ben Kingsley.

Αν μη τι άλλο οι συντελεστές της ταινίας μας προϊδεάζουν να περιμένουμε κάτι τουλάχιστον αξιόλογο.

Τώρα όσων αφορά την υπόθεση, θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι μια ταινία φαντασίας. Λαμβάνει χώρα κάπου στην Μέση Ανατολή. Εκεί, ένας πρίγκιπας (Jake) με απίστευτες ικανότητες στην μάχη, συνεργάζεται με μια εχθρική πριγκίπισσα (Gemma) έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό (Kingsley) από το να εξαπολύσει μια φοβερή αμμοθύελα που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Σημαντικό εργαλείο του πρίγκιπα σε αυτήν την μάχη είναι ένα μαγικό μαχαίρι, το οποίο έχει την ικανότητα να γυρίζει για λίγο πίσω τον χρόνο.

Από το trailer της ταινίας περιμένουμε να δούμε μία καταιγιστική περιπέτεια δράσης....


Η ταινία αναμένεται να προβληθεί τέλος Μαϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...