Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Tα 5 πιο εξωφρενικά στοιχήματα μεταξύ επαγγελματιών

Τα prop bets, τα στοιχήματα μεταξύ επαγγελματιών παικτών, πέρα από τα τραπέζια του πόκερ για συχνά ιλλιγιώδη ποσά, είναι κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο. Αυτά που δεν είναι συνηθισμένα είναι τα ίδια τα στοιχήματα, καθώς οι παίκτες πόκερ, στοιχηματίζουν σε μερικά από τα πλέον εξωφρενικά γεγονότα που μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Το Pokercity σας παρουσιάζει 5 από τα πιο ασυνήθιστα στοιχήματα μεταξύ παικτών πόκερ. Από το cheeseburger του Λέντερερ αξίας $10.000, μέχρι το πως ο Αμαρίλο Σλιμ κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες και να στείλει ένα μπαλάκι του γκολφ πιο μακριά κι από τον Τάιγκερ Γουντς.


5. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο επαγγελματίας online παίκτης Άντριου Ρομπλ, προκάλεσε τον φίλο του Τζέι Κουίκ να ζήσει 30 μέρες σε ένα μπάνιο, στο ξενοδοχείο Μπελάτζιο του Λας Βέγκας. Η συμφωνία περιελάμβανε περιορισμένη πρόσβαση σε τροφή, ένα DVD player και ελάχιστα λεπτά ομιλίας σε κινητό τηλέφωνο. Στήθηκε μάλιστα και μια βιντεοκάμερα έξω από το μπάνιο για να παρακολουθεί τον Κουίκ. Ο τελευταίος τα κατάφερνε τόσο καλά, που ο Ρομπλ πλήρωσε το στοίχημα των $40.000 πριν καν παρέλθει ο ένας μήνας.

4. Παρ'όλο που θεωρείται ένας από τους πιο φανατικούς αυτών των στοιχημάτων, ο επαγγελματίας παίκτης Xακ Σιντ, μάλλον υπολόγισε λάθος, αυτή τη φορά. Στοιχημάτισε με τον Φιλ Χέλμουθ $50.000 ότι θα μπορέσει να σταθεί μέσα στο νερό για 18 ώρες. Μπήκε στη θάλασσα, αλλά μόλις 3 ώρες αργότερα, ήταν ήδη στην ακτή και πλήρωνε το στοίχημα στον Χέλμουθ...

3. Το 2007, κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά για το WSOP, o Μάικ Ματούσοου, τότε 120 κιλά, παραπονιόταν στους αντιπάλους του για το πόσο έχει παχύνει και το πόσο καλύτερα ένιωθε παλιότερα όταν ήταν μόλις 90. Ο Τεντ Φόρεστ άκουσε τη συζήτηση και του πρότεινε να στοιχηματίσουν $100.000. Για να κερδίσει αυτό το ποσό, ο Ματούσοου θα έπρεπε να χάσει 30 κιλά, μέσα σε ένα ακριβώς χρόνο. Ο Ματούσοου ξεκίνησε υγιεινή διατροφή και άσκηση, αλλά παρ'όλα αυτά, 9 μέρες πριν τη λήξη του έτους ήταν 7 κιλά πιο βαρύς από το στόχο. Τελικά, με την διαίτα "Master Cleanse", καταναλώνοντας μόνο ένα ειδικό σιρόπι για μια εβδομάδα, κατάφερε να "τερματίσει" στα 87 κιλά κερδίζοντας έτσι τα $100.000.

2. Ένα cheeseburger κόστισε $10.000 στον επαγγελματία παίκτη Ντέιβιντ Γκρέι. Ένα βράδυ, παίζοντας πόκερ με τον Χάουαρντ Λέντερερ, γνωστό χορτοφάγο, τον προκάλεσε να φάει ένα cheeseburger για το παραπάνω ποσό κι ο Λέντερερ δέχτηκε το στοίχημα, τρώγοντας με ευκολία το burger. Mάλιστα αμέσως μετά πρότεινε στον Γκρέι - ο οποίος απεχθάνεται τις ελιές - να φάει ένα μπωλ προκειμένου να "πατσίσουν", αλλά αυτός αρνήθηκε κι έτσι τα $10.000 έμειναν στην τσέπη του Λέντερερ.

1. O Αμαρίλο Σλιμ(φωτ.), ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες πόκερ όλων των εποχών, αλλά και μεγάλος λάτρης του γκολφ, ξάφνιασέ κάποια στιγμή τους φίλους του, όταν τους είπε ότι μπορεί να χτυπήσει ένα μπαλάκι σε απόσταση ενός μιλίου. Μάλιστα, στοιχημάτισε για αυτό $40.000, με τους αντιπάλους του να δέχονται να γίνει το στοίχημα μόνο με επαγγελματικό club του γκολφ, ενώ ο Σλιμ δεν επιτρεπόταν να πετάξει το μπαλάκι από βουνό η αεροπλάνο, ή να το...μεταφέρει με το αυτοκίνητο του. Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι θα έβγαζαν τα πιο εύκολα χρήματα της ζωής τους, μέχρι που είδαν τον Σλιμ, να παίρνει το αυτοκίνητό του και να παρκάρει δίπλα σε μια παγωμένη λίμνη. Τοποθέτησε το μπαλάκι στο έδαφος, το χτύπησε με δύναμη κι αυτό δεν σταμάτησε πριν διανύσει απόσταση περίπου 1,5 μιλίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...