Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

X - Factor 2 (Live 2)

Ομολογώ ότι όταν ξεκίνησα να γράφω αυτήν τη στήλη ήμουν ενθουσιασμένος επειδή πίστευα ότι θα είχε ενδιαφέρον... Έκανα λάθος!

Την παρασκευή παρακολουθήσαμε το πιο βαρετό X-Factor Live που έχει παιχτεί. Οι κριτές έχουν ξεχάσει ότι μας αρέσει το ξεμάλιασμα και τα μπινελικάκια και το έχουν γυρίσει σε μία καλή, ευγενική και χαρούμενη παρέα! Ξυπνάτε μωρέ!!! Τηλεοπτικό show είναι! Πρέπει να έχει ενδιαφέρον! Νομίζετε στο αγγλικό τυχαία έχουν το Simon να χώνει? Πήγε βέβαια ο Θεοφάνους να τα χώσει του Λεβέντη στο τέλος αλλά 1-2 λεπτά μετά από 3 ώρες βαρεμάρας τί να σου κάνουν?!?

Κατά τα άλλα! Το παιδάκι του Μουρατίδη ήταν τραγικό και είναι απαράδεκτο για λόγους συμπάθειας, τους οποίους προσωπικά δε βλέπω, να έχει κάποιος πλεονέκτημα. Οι 48 hours δεν ήταν καλοί! Η τραγουδίστρια ειδικά ήταν φάλτσα ρε αδέρφια!!! Αλλά όταν προωθούμε κάποιον δε γίνεται να πούμε κακή κουβέντα! Οι Pale Faces και o Σταύρος ήταν εκπληκτικοί για να λέμε και του στραβού το δίκιο! Ιδιαίτερα ο τραγουδιστής των πρώτων είναι entertainer με όλη τη σημασία της λέξης. Και για να τελειώνω, επειδή ως γνωστόν όποιος δεν τελειώνει δε ζει, η Γιούλη που έφυγε καλώς έφυγε... Έχουμε πολλές σαν εσένα κοπελιά!

Απολ αύστε τον Στάυρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...