Τα νέα είναι πολύ καλά για τους λάτρεις της βότκας, καθώς θα μπορούν να καταναλώνουν το αγαπημένο τους ποτό όπως οποιαδήποτε άλλη στερεά τροφή, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλούν γυάλινα μπουκάλια.
Ο Ρώσος καθηγητής, Εβγκένι Μοσκάλεφ από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης ανέπτυξε μία τεχνική που μετατρέπει το αλκοόλ σε σκόνη και εν συνεχεία σε χάπι. Η νέα τεχνική μπορεί να στερεοποιήσει οποιοδήποτε είδος αλκοόλ, μεταξύ των οποίων ουίσκι, κονιάκ, κρασί και μπύρα.
Η «ξηρή» βότκα μπορεί να τυλιχθεί σε μία χαρτοπετσέτα και να μεταφερθεί στην τσέπη ή την τσάντα, ενώ το νέο χάπι θα διατεθεί στην αγορά όταν οι «καταναλωτές» του θα μπορούν να υπολογίζουν την ακριβή απαιτούμενη δοσολογία.
Πηγή
ligo koufo afto pou kanane mou fenete alla.....kserew egw ti na pw ? an den periexei toulaxiston toso alkool oso ta alla.....
ΑπάντησηΔιαγραφήkalo mhna net-rhino