Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Καταδίωξη «μυστικού πράκτορα» στη Γερμανία


Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που ισχυριζόταν ότι είναι «μυστικός πράκτορας» μετά από καταδίωξη με μεγάλες ταχύτητες.



Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Φιρτ, στη νότιο Γερμανία, ο άνδρας αυτός οδηγούσε αυτοκίνητο που στην οροφή του είχε μπλε φάρο που αναβόσβηνε.

Ο άνδρας προσπέρασε περιπολικό με μεγάλη ταχύτητα, αγνόησε σήμα των αστυνομικών για να σταματήσει, και όταν άρχισαν να τον καταδιώκουν πέρασε με κόκκινο.

Ο 44χρονος, που μύριζε πολύ έντονα αλκοόλ, ψιθύρισε στους αστυνομικούς ότι είναι «ένας από αυτούς», βρίσκεται σε μυστική αποστολή και ανήκει στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκλήματος, μια υπηρεσία παρόμοια με το FBI, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Έλεγχος αποκάλυψε ότι τίποτα από όσα ισχυριζόταν δεν ίσχυαν. «Μετά την εξέταση των στοιχείων, ο επίδοξος Τζεημς Μποντ αφέθηκε και πάλι ελεύθερος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο άνδρας αυτός στην κανονική του ζωή έχει «ένα φυσιολογικό επάγγελμα και αρνήθηκε να εξηγήσει αυτή την περίεργη νυχτερινή έξοδο του».

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πληθώρα παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...