Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Δραπέτης εξευτελίζει την αστυνομία μέσω Facebook

Ένας βρετανός δραπέτης επέλεξε να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα, ως καταζητούμενος, κάνοντας πλάκα στην αστυνομία.



Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο 28χρονος Craig, "Lazie" Lynch, ανέβασε στο Facebook, φωτογραφία που τον δείχνει με το εσώρουχο και μια κόκκινη γιρλάντα στο λαιμό, να κρατά μια γαλοπούλα και να κάνει άσεμνη χειρονομία.



Κάτω από τη φωτογραφία έγραφε: "Όσοι από εσάς αμφισβητούσατε την ελευθερία μου, ιδού η απόδειξη. Πώς θα μπορούσα να κρατάω ένα πουλί σαν αυτό μέσα στη φυλακή. Χαχαχα".

Την ίδια μέρα ανεφερε στον λογαριασμό του στο Facebook: "Ναι, τα κατάφερα μέχρι τα Χριστούγεννα. Νίκησα το σύστημά τους και μου αρέσει. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, τις ερωμένες μου και τους υποστηρικτές μου. Σας αγαπώ και σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα. Χο χο χο".

Ο δραπέτης φροντίζει να διανθίζει τα μηνύματά του με αμέτρητα F%*&#, όποτε αναφέρεται στην αστυνομία και τη φυλακή.

Ο Lynch δεν περιορίζεται στις ευχές, αλλά δίνει και πληροφορίες για την καθημερινότητά του. Μια μέρα που άκουσε σειρήνες κοντά στο κρησφύγετό του, έγραψε στο Facebook: "ωχ όχι, σειρήνες, ήρθε η ώρα". Τελικά οι σειρήνες ήταν από ασθενοφόρο.

Σε μια άλλη ανάρτηση αναρωτιέται αν θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος μέχρι το καλοκαίρι, καθώς δεν του αρέσει καθόλου ο χειμώνας.

Την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι είχε μια υπέροχη μέρα απολαμβάνοντας μια υπέροχη μπριζόλα και ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παρευρεθεί στο πάρτι της πόλης Suffolk(ανατολική Αγγλία) για την αλλαγή του χρόνου. Επίσης πληροφόρησε κάθε ενδιαφερόμενο ότι σκόπευε να επισκεφθεί ένα εμπορικό κέντρο κρατώντας ένα μεγάλο ψεύτικο αρκουδάκι.

O Lynch, δραπέτευσε από τη φυλακή Hollesley Bay του Suffolk, τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά αντί να κρύβεται απλώς από τις αρχές, προτιμά να ενημερώνει για τις κινήσεις του, μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Η ποινή επτά χρόνων που του είχε επιβληθεί για ληστεία, έφτανε στο τέλος της, όταν ξαφνικά αποφάσισε να δραπετεύσει.

Ο δραπέτης έχει 1.247 άτομα στο Facebook, τα οποία παρακολουθούν καθημερινά τις αναρτήσεις του και τη ζωή του στην παρανομία, αν και πολλοί από αυτούς κάνουν αρνητικά σχόλια γι' αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Lynch έχει πολλές διασυνδέσεις σε διάφορες πόλεις στην Αγγλία και καταφέρνει να κρύβεται. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία. Μέχρι στιγμής δικαιώνεται, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται στους δρόμους και στο διαδίκτυο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...