Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Τη μόλυνε με AIDS για να ζήσουν μαζί

Ένας μετανάστης στη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος είναι φορέας του HIV, τρύπησε το δέρμα της συζύγου του με μια βελόνα ποτισμένη με το αίμα του ενώ εκείνη κοιμόταν.



Όπως κατέθεσε η 33χρονη γυναίκα στην αστυνομία, ο άνδρας της της αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε τη βελόνα, διότι ήθελε να τη μολύνει, ώστε να ζήσει μαζί του και να μην τον αφήσει.

Ο 35χρονος άνδρας παραδέχθηκε ότι μόλυνε ηθελημένα τη σύζυγό του, προφυλακίστηκε και η υπόθεση θα εκδικαστεί μέσα στο 2010. Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 14 ετών.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα, καθώς η σύζυγος δεν δεχόταν να κάνουν έρωτα, φοβούμενη ότι θα μολυνθεί.

Ο άνδρας είχε ανακαλύψει πως είναι φορέας κατά τους ιατρικούς ελέγχους που έγιναν στα μέλη της οικογένειας όταν έφθασε στη Νέα Ζηλανδία το 2004. Η σύζυγος και τα παιδιά δεν είναι φορείς του ιού.

Η σύζυγος είχε κάνει τεστ που είχαν βγει αρνητικά τουλάχιστον τέσσερις φορές πριν αρχίσει η ετήσια αποχή της από το σεξ, κάτι που επιβεβαιώνει ότι προσβλήθηκε από τη βελόνα με το μολυσμένο αίμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Σταρ-Τάιμς.

"Ήθελα να διατηρήσω τη σχέση για χάρη των παιδιών. Επέμεινε να μείνει μαζί μας και είπε ότι δεν τον ενδιέφερε πια το σεξ. Ήθελε μόνο να δει τα παιδιά να μεγαλώνουν και με τους δυο γονείς τους κάτω από μια στέγη" δήλωσε η άτυχη γυναίκα στο δικαστήριο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...