Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Δωρεάν ποτό για μεγάλα.. στήθη

Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Σιγκαπούρη στις μέρες της οικονομικής κρίσης και του ανταγωνισμού έχει καταλήξει σε μια στρατηγική μάρκετινγκ που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στα μπαρ, σε παγκόσμιο επίπεδο.



Διαφημίζει το "boobs for booze". Πιο συγκεκριμένα επιβραβεύει τις γυναίκες με δωρεάν ποτά με βάση τα μεγέθη του στήθους τους.

Το κλαμπ OverEasy αντικαθιστά το παραδοσιακό "Ladies Night" με το "Fill My Cups" τέχνασμα όπου κάθε η γυναίκα με Α μέγεθος στήθους θα έχει ένα δωρεάν ποτό, B-δύο , C-τρία και τέλος κάθε γυναίκα με μέγεθος D μπορεί να διεκδικήσει ένα δωρεάν μπουκάλι βότκα.

Οι γυναίκες δεν χρειάζεται καν να δείξουν τα στήθος τους για να ζητήσουν δωρεάν ποτό. Η OverEasy χρησιμοποιεί ένα αρσενικό και ένα θηλυκό δικαστή να διαπιστώσει το μέγεθος κάθε γυναίκα.

Ο Cheryl Ho, εκπρόσωπος του OverEasy αναφέρει στην China Press «Δεν είμαστε σίγουροι αν τα στήθη με εμφυτεύματα θα επιβραβεύονται".

Είναι προφανές ότι ο "δικαστής μεγέθους στήθους" αναμένεται να γίνει μια από της πιο περιζήτητες δουλειές στην Ασιατική χώρα. Για όσους ενδιαφέρονται, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό να μπορούν να υποβάλουν βιογραφικά και πολίτες άλλων χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...