Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

Δεν είμαι ληστής είμαι ο Μπάτμαν


Ένας άνδρας στην Πόλη του Παναμά, ο οποίος συνελήφθη για ληστεία, είπε στις αρχές ότι δεν ήταν κλέφτης, αλλά ο Μπάτμαν της περιοχής.Ο 35χρονος Danny Zane Tatum, εντοπίστηκε από τον σερίφη Rick Williams, σε μια γειτονιά, μετά από καταγγελία για ένα ύποπτο άτομο, που τριγύριζε στην περιοχή. Σύμφωνα με την καταγγελία ο Tatum ήταν κοντά σε σπίτι, των οποίων οι ιδιοκτήτες έλειπαν.

O σερίφης πλησίασε τον 35χρονο, την ώρα που είχε μπει στο φορτηγό του και ετοιμαζόταν να φύγει. Του ζήτησε να σβήσει τη μηχανή, αλλά ο "Μπάτμαν" έκανε ότι δεν ακουσε. Ο σερίφης τράβηξε το όπλο του και ο Tatum τελείως φυσικά του είπε: "Υποθέτω ότι μιλάς σε μένα".

Ο ληστής πληροφόρησε τον σερίφη ότι είχε κρησφύγετο σε κοντινό ξενοδοχείο, διότι κάθε ήρωας πρέπει να χαλαρώνει κάπου.

Μετά από έρευνα ο σερίφης βρήκε στο φορτηγό μια μαύρη σακούλα με κατσαβίδια, πριόνι, γάντια, κυάλια, μαχαίρια και άλλα ύποπτα αντικείμενα.

Όταν ο σερίφης παρατήρησε ότι με όλα αυτά τα σύνεργα μοιάζει με ληστή, ο Tatum διαφώνησε λέγοντας ότι μοιάζει με τον Μπάτμαν.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας που είχε σχέση με τον ληστή, ο Tatum την είχε πάει μια φορά σε ένα σπίτι, στο οποίο μπήκαν από το παράθυρο. Της είχε πει ότι ήταν κάτι σαν την σπηλιά του Μπάτμαν και ο ιδιοκτήτης τον άφηνε να ξεκουράζεται εκεί.

Όπως αποκαλύφθηκε από την ανάκριση, ο "Μπάτμαν" έχει πλούσιο παρελθόν σε παντός είδους κλοπές, κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...