Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Οι Νικς έχασαν λόγω φαντασμάτων


Ιστορίες φαντασμάτων στο ΝΒΑ; Απίστευτο κι όμως αληθινό, όχι τόσο για αυτά που λένε οι παίκτες των Νικς, αλλά περισσότερο για το ότι τα πιστεύουν!




Η ιστορία (όχι από την κρύπτη, αλλά από το... Χίλτον) αναφέρει ότι οι παίκτες της Νέας Υόρκης ηττήθηκαν από τους Θάντερ, διότι τα φαντάσματα δεν τους άφησαν να κοιμηθούν!

"Το πιστεύω απόλυτα. Το μέρος είναι στοιχειωμένο, είναι φοβιστικό" τόνισε ο Τζάρεντ Τζέφρις αναφερόμενος στο κεντρικό ξενοδοχείο "Skirvin Hilton".

Ο Έντι Κάρι πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι κοιμήθηκε μόλις δύο ώρες, επειδή δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται τα φαντάσματα. Μάλιστα λέγεται ότι ο θηριώδης σέντερ (ύψους 2.13) "μετακόμισε" τελικά στο δωμάτιο του μόλις 1.73 Νέιτ Ρόμπινσον.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές στο παρελθόν οι κάτοικοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου έχουν αναφέρει ότι είδαν φαντάσματα ή ότι άκουσαν περίεργους θορύβους. Ο θρύλος μάλιστα κάνει λόγο για μια γυναίκα που πήδηξε από το μπαλκόνι αγκαλιά με το παιδί της τη δεκαετία του '30.

"Έιπαν ότι έγινε στον 10ο όροφο κι εγώ ήμουν ο μόνος που κοιμόμουν στον 10ο όροφο, για αυτό και πέρασα τη νύχτα στο δωμάτιο του Νέιτ. Πιστεύω στα αλήθεια ότι υπάρχουν φαντάσματα στο ξενοδοχείο" ήταν το σχόλιο του 26χρονου Έντι Κάρι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...