Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Οι κατσίκες τρελάθηκαν

Οι φιλικές κατσίκες στην φάρμα πρώην ηθοποιού μετατράπηκαν σε θηρία, έχοντας αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Προηγουμένως είχαν ανακαλύψει σε μια γωνιά ψυχοτρόπα μανιτάρια τα οποία και κατανάλωσαν. Έκαναν δύο μέρες να συνέλθουν.


Παράξενη συμπεριφορά είχαν οι κατσίκες της ηθοποιού Αλεξάνδρα Μπαστέδο, η οποία τις βρήκε να χοροπηδούν σαν τρελές, να κάνουν τούμπες και να χτυπούν στους φράκτες και μεταξύ τους στη φάρμα της στο δυτικό Chiltington στη Βρετανία.

Το τρίο (Homer, Marge και Lisa, από τα ονόματα των ηρώων της σειράς Simpsons), σύμφωνα με τον κτηνίατρο που κάλεσε η ηθοποιός, βρίσκονταν σε.... "ταξίδι", καθώς κατανάλωσαν ψυχοτρόπα "μαγικά" μανιτάρια που είχαν φυτρώσει σε κάποια γωνιά της φάρμας.

Οι κατσίκες υπέφεραν από παραισθήσεις, λήθαργο και εμετούς και πέρασαν δύο ολόκληρες ημέρες μέχρι να συνέλθουν.

"Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Η Marge έδειχνε σαν να είχε πιει αλκοόλ. Συνήθως είναι τα πιο φιλικά ζώα που έχω και τις παίρνω μαζί μου ακόμα και όταν πηγαίνω επίσκεψη" δήλωσε η 64χρονη ηθοποιός, η οποία είχε παίξει σε καλτ σειρές της δεκαετίας του 60', αλλά και στην ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ "Casino Royal".

Πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε ότι υπήρχαν τέτοιου είδους μανιτάρια στη φάρμα της, μέχρι που οι κατσίκες κατάφεραν να τα ανακαλύψουν.

Η κα Μπαστέδο άρχισε να μαζεύει ζώα στη φάρμα της πριν 30 χρόνια και τώρα έχει 55 εθελοντές που τη βοηθούν να φροντίζει εκατοντάδες κατοικίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...