Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Απέλυσαν τηλεφωνικώς τον προπονητή κατά τη διάρκεια του αγώνα

Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία, για αρκετούς, τρόπος ζωής για άλλους, μικρογραφία της κοινωνίας για τους περισσότερους. Η ιστορία του, επομένως, μπορεί να γραφτεί με τους πιο απίθανους τρόπους. Έτσι, η Τσίτσεστερ απέλυσε τον προπονητή της την ώρα του αγώνα, έστω κι αν κέρδιζε!


Ο Μάρκ Πάουλτον έβλεπε τους παίκτες να προηγούνται 2-1 της Ρέντχιλ, για το Κύπελλο του Σάσεξ, όταν χτύπησε το κινητό του. "Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πρέπει να είμαι ο πρώτος προπονητής που λαμβάνει τέτοιο τηλεφώνημα για να του πουν πως απολύεται. Η ομάδα είναι παντελώς χάλια και μέσα σ' αυτό το χάος, είναι καλύτερα που έφυγα", είπε ο ίδιος, αν και έχασε το πόστο που του έδινε 200 λίρες την εβδομάδα.

Ο Πάουλτον έχει στην κατοχή του εταιρία security την οποία και διευθύνει, αλλά εξερράγη από πικρία όταν συνέβη το... μοιραίο: "Είχα ένα νεαρό παίκτη που έσπασε το σαγόνι και το ζυγωματικό του, σε σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αλλά συνέβησαν πολλά από τη στιγμή που ανέλαβα την Τσίτσεστερ, φοβόμουν πως μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι η πιο χαώδης κατάσταση που έχω συναντήσει", είπε.

Η διοίκηση της Τσίτσεστερ ρωτήθηκε για την απόλυση, αλλά η απάντηση δεν απέφυγε τα στερεότυπα: "Κανένα σχόλιο...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...