Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Λαθρεπιβάτης κροκόδειλος

Ένας κροκόδειλος, τον οποίο μετέφερε κρυφά επιβάτης αεροσκάφους με 20 επιβαίνοντες, δραπέτευσε, προκάλεσε πανικό με αποτέλεσμα ο πιλότος να χάσει τον έλεγχο. Από τη συντριβή επέζησε ένας επιβάτης και ο... κροκόδειλος.


Σε ένα κροκόδειλο οφείλετε η πτώση ενός μικρού αεροπλάνου που είχε ως απολογισμό τον θάνατο 19 ανθρώπων σε μια πτήση.

Ο κροκόδειλος ήταν "λαθρεπιβάτης" μιας πτήσης και όταν δραπέτευσε από την τσάντα μεταφοράς, όπου τον είχαν βάλει, δημιούργησε τέτοιο πανικό στο αεροσκάφος ώστε ο πιλότος να χάσει τον έλεγχο του. Από τη συντριβή γλύτωσε μόνο ένας άνθρωπος

Και όμως δεν είναι σενάριο μιας ταινίας φαντασίας. Το περιστατικό συνέβη σε μια πτήση ρουτίνας σε εσωτερική πτήση στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Το μικρο αεροσκάφος, τύπου Let L-410 Turbolet ταξίδευε από την πρωτεύουσα Κινσάσα στο περιφερειακό αεροδρόμιο Μπαντούντου με 20 άτομα όταν ο κροκόδειλος βγήκε από τον αθλητικό σάκο και στράφηκε απειλητικά προς τους επιβάτες.

Υπήρξε τέτοιος πανικός που το μικρό αεροσκάφος συνετρίβη. Όλα αυτά τα επιβεβαιώνει ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος.

Το ειρωνικό είναι ότι από τη συντριβή ζωντανός βγήκε και ο κροκόδειλος τον οποίο μετά από λίγη ώρα σκότωσαν άνθρωποι από τα σωστικά συνεργεία που είχαν σπεύσει στην περιοχή.

Σύμφωνα με την οργάνωση Jeune Afrique "Σύμφωνα με την έρευνα και τη μαρτυρία του μοναδικού επιζώντα, η συντριβή συνέβη λόγω του πανικού που προκλήθηκε από τη διαρροή ενός κροκόδειλος που ήταν κρυμμένος σε μια σπορ τσάντα" και προσθέτει "Ένας από τους επιβάτες είχε κρύψει το ζώο, το οποίο σχεδίαζε να πωλήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...