Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Έβαλε το χάμστερ μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων

Ένας Βρετανός καταδικάστηκε από δικαστήριο της νοτιοανατολικής Αγγλίας σε εννέα εβδομάδες φυλάκιση επειδή σκότωσε το χάμστερ του βάζοντάς το στον φούρνο μικροκυμάτων.
Ο Άντονι Πάρκερ, 29 ετών, παραδέχθηκε ότι μεθυσμένος έβαλε το ζώο στο φούρνο έπειτα από έναν τσακωμό που είχε με την αρραβωνιαστικιά του.

«Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Ήταν το καλύτερο χάμστερ που είχα ποτέ μου, την έλεγαν Σούζι», δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου. Αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν θυμόταν τις πράξεις του, όμως αργότερα δήλωσε ένοχος για την πρόκληση σωματικών βλαβών στο χάμστερ που τελικά του κόστισαν τη ζωή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το ζώο σε έναν κάδο απορριμμάτων έξω από το σπίτι του Πάρκερ και σύμφωνα με τη νεκροψία που ακολούθησε το χάμστερ πέθανε από την ακτινοβολία.

«Αυτός ο άνδρας ήταν εντελώς μεθυσμένος όταν έβαλε το χάμστερ στο φούρνο μικροκυμάτων και το σκότωσε», δήλωσε ο Νιλ Τέιλορ εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Χάρτλπουλ.

Ο δικηγόρος του Πάρκερ από τη μεριά του δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν έχει ποτέ στο παρελθόν καταδικαστεί για βίαιες ενέργειες, ενώ υπογράμμισε ότι η Σούζι πέθανε γρήγορα και ότι «τα βάσανά της δεν διήρκησαν πολύ».Μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο το ότι οι αστυνομικοί βρήκαν ένα νεκρό χάμστερ και αποφάσισαν να του κάνουν νεκροψία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...