Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η Σάντρα κάνει γιόγκα


Δεκάδες επισκέπτες απολαμβάνουν μια καφέ αρκούδα, η οποία για 15 λεπτά κάθε μέρα κάνει ένα πλήρες σετ ασκήσεων για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.



Όσοι κάνετε μια καθιστική δουλειά, κολλημένοι για ώρες σε μια καρέκλα δουλεύοντας μπροστά από έναν υπολογιστή σίγουρα ξέρετε ότι ένα χαλαρωτικό μασάζ ή λίγη γιόγκα είναι must για να διώξετε το άγχος και τη κούραση.

Το ίδιο πιστεύει και η Σάντρα, μια καφέ αρκούδα η οποία έχει πιαστεί από τη καθιστική ζωή μέσα στο ζωολογικό κήπο Ahtari της Φινλανδίας και έτσι κάθε μέρα και για 15 λεπτά κάνει γιόγκα και stretching για να ξεπιαστεί και να χαλαρώσει.

Μάλιστα, η χαριτωμένη αρκούδα καταφέρνει επάξια να ισορροπεί φέρνοντας τα πόδια της σχεδόν στο ύψος των αυτιών της καθισμένη σε θέση V και σαν σωστή λάτρης του διαλογισμού είναι συγκεντρωμένη ενώ κάνει μασάζ και ξεμουδιάζει τα δάχτυλα των ποδιών της.


Αυτή η καθημερινή γυμναστική της Σάντρα έχει προσελκύσει πολλούς επισκέπτες του ζωολογικού κήπου οι οποίοι έκθαμβοι παρακολουθούν τη 15λεπτη γυμναστική της.

Ένας από αυτούς είναι και η 29χρονη Μέτα Πένκα από τη Σλοβενία, η οποία απαθανάτισε τη Σάντρα σε στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...