Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Οι πιο ξενέρωτες ατάκες στο κρεβάτι

Απορείς γιατί δεν κάνετε το τέλειο, παθιάρικο, βασανιστικό, τρελό, αγαπησιάρικο σεξ που φανταζόσουν ότι θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ σας. Μήπως δεν κλείνεις το στοματάκι σου; Μήπως οι ατάκες που ξεστομίζεις τον ξενερώνουν τόσο που δεν μπορεί να δουλέψει η χημεία σας; Μάθε ποιές είναι οι 5 ατάκες που τον ξενερώνουν στο σεξ και τι σκέφτεται κάθε φορά που τις ακούει να βγαίνουν από τα χειλάκια σου.




1. "Μην ανησυχείς αγάπη μου. Συμβαίνει σε όλους!"
Τι καταλαβαίνει: όσο κι αν προσπαθείς να του χρυσώσεις το χάπι, ο αγαπημένος σου γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν αντιμετωπίζουν όλοι προβλήματα στύσης. Η ατάκα σου αυτή ισοδυναμεί με ένδειξη απογοήτευσης για το προσωρινό (φαντάζομαι) πρόβλημά του. Αν πάλι το πρόβλημα δεν είναι τόσο τυχαίο και συμβαίνει συχνά, το να λες ότι συμβαίνει σε όλους, ούτε το πρόβλημα λύνεις ουσιαστικά, ούτε την αγάπη σου δείχνεις. Πάρτον από το χεράκι και επισκεφτείτε το γιατρό, που θα σας πει τι συμβαίνει και γιατί!

2. "Μπήκες ή όχι ακόμα;"
Τι καταλαβαίνει: αυτή η φράση στο μικρό του μυαλουδάκι μπορεί να μεταφραστεί με δύο τρόπους. Είτε ότι είναι προικισμένος με προσόντα που δεν ξεπερνούν το φασολάκι, είτε εσύ είσαι συνηθισμένη σε πολύ μεγαλύτερα ''εργαλεία''. Και στις δύο περιπτώσεις, η συγκεκριμένη ερώτηση - ατάκα, δεν θα φέρει την απάντηση που επιθυμείς. Αν έχει διεισδύσει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, να μεγαλώσεις το πέος του δεν είναι πιθανό, αλλά ούτε και να φέρει τον προικισμένο πρώην σου πίσω. Μην στεναχωριέσαι πάντως. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί άντρες και πολλοί δονητές.

3. "Ο πρώην μου δεν το έκανε έτσι, του πρώην μου του άρεσε αυτο..."
Τι καταλαβαίνει: τίποτα δεν είναι πιο καταστρεπτικό για την διάθεση και τη στύση του, παρά μια ψιλή κουβεντούλα για τα πράγματα που άρεσαν στον πρώην σου και ειδικά στο κρεβάτι..Αν δεν θέλεις να ακούσεις για το εκπληκτικό στοματικό που του έκανε η πρώην του, άσε τις πολλές συζητήσεις για τα σεξοκόλπα του δικού σου πρώην.

4. "Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό, εκείνο δεν το έχω ξαναδοκιμάσει"
Τι καταλαβαίνει: είναι μεγάλο λάθος να πιστεύεις ότι όλοι οι άντρες θέλουν να είναι οι πρώτοι που βαδίζουν σε απάτητα εδάφη. Το να έχεις μια εμπειρία στο σεξ και να μην την κρύβεις θα βοηθήσει τον τρόπο που κάνετε σεξ. Για κάποιους άντρες, η συνεχής υπενθύμιση της πρωτιάς, τους αγχώνει αβάσταχτα και απίστευτα.

5. "Τέλειωσες ή όχι ακόμα; Κοντεύεις;"
Τι καταλαβαίνει: μπορεί να έχεις ολοκληρώσει αρκετές φορές πριν ξεστομίσεις την παραπάνω ατάκα, αλλά ο αγαπημένος σου ένα πράγμα καταλαβαίνει. Ότι βαρέθηκες, ότι δεν σου αρέσει το σεξ μαζί του και ότι βιάζεσαι να τελειώσει για να τον ξεφορτωθείς. Όταν είναι να τελειώσει, θα στο πει. Τώρα, αν αγχώνεσαι για λόγους αντισύλληψης, καλύτερα να ενδώσετε στο προφυλακτικό που δεν ξενερώνει ούτε εκείνον, ούτε εσένα μετά από εννιά μήνες.

1 σχόλιο:

Σχολιάστε μας...