Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Στα χέρια φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πάτρας - Επτά τραυματίες

Σε επτά ανέρχονται οι τραυματίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ φοιτητών στο τμήμα Μηχανολόγων, στο Πανεπιστήμιο Πάτρας.




Οι φοιτητές συγκρούστηκαν μεταξύ τους με καδρόνια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Ρίου.

Οι φοιτητές, όπως ανέφερε στο cosmo.gr ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πάτρας, Γεώργιος Παναγιωτάκης, έφεραν ελαφρά τραύματα, αλλά για προληπτικούς λόγους κάλεσε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο Πανεπιστήμιο άμεσα.

"Μόλις πληροφορηθήκαμε για τα επεισόδια, πήγαμε και φροντίσαμε προσωπικά ώστε να σταματήσουν τα επεισόδια και να μεταβούν οι τραυματισμένοι φοιτητές στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες", σημείωσε ο Γεώργιος Παναγιωτάκης.

Η συμπλοκή, όπως σημείωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πάτρας, έχει ρίζες ενδοπαραταξιακού χαρακτήρα, καθώς οι φοιτητές προέρχονταν από τις συνιστώσες της ίδιας παράταξης. "Έχω καλέσει ορισμένες φοιτητές που ενεπλάκησαν στα επεισόδια στο γραφείο μου, ώστε να μου εξηγήσουν τι συνέβη", τόνισε.

Σημείωσε ότι αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την ακαδημαϊκή ζωή του Πανεπιστημίου Πάτρας, τονίζοντας ότι αποτελεί λυπηρό περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...