Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Κατάφερε να σώσει το παιδί του με το σώμα του

Μια συγκλονιστική σκηνή κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην Αυστραλία. Πατέρας κάλυψε με το σώμα του το μωρό του για να το γλυτώσει από όχημα που έπεσε πάνω τους με ορμή.



Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε ένας πατέρας, το μωρό του και οι ηλικιωμένοι γονείς του, όταν ένα αυτοκίνητο που έπεσε ξαφνικά πάνω τους, ενώ περπατούσαν σε δρόμο στη πόλη Penrith στην Αυστραλία.





Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον Andrew Leach, ο οποίος κατάφερε να σώσει το παιδί του, γυρίζοντας το σώμα του προς το όχημα.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, φαίνονται μάλιστα οι γονείς του Leach τους οποίους χτυπά το αυτοκίνητο και το καροτσάκι του μωρού που εκτοξεύεται.

Ο μικρός Haydn, ευτυχώς δεν βρισκόταν στο καροτσάκι, ενώ ο παππούς και η γιαγά του, επίσης επέζησαν. Ο πατέρας του μωρού επίσης γλύτωσε με ένα σπασμένο πόδι, αλλά έπαθε ισχυρό σοκ.

Ο Leach είπε στην αστυνομία ότι περπατούσε στο πεζοδρόμιο, όταν ξαφνικά άκουσε να πλησιάζει το όχημα. Οδηγός του αυτοκινήτου, ήταν μια... 82χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη καρδιακή προσβολή και έχασε τον έλεγχο. Το ατύχημα συνέβη το 2008, αλλά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ήρθε στο φως πριν λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...