Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Διακοπές για...κουρασμένα αρκουδάκια

Αν το αγαπημένο σας λούτρινο αρκουδάκι είναι ...κουρασμένο ή χρειάζεται απεγνωσμένα...διακοπές, υπάρχει λύση και την προσφέρει μία φινλανδική εταιρία, η Teddy Tours Lapland Oy: διακοπές στη βόρεια Φινλανδία με 110 ως 170 ευρώ.


Το πρόγραμμα ονομάζεται «Standard Journey» και περιλαμβάνει ταξίδι γύρω από το Ροβανιέμι, στη βόρεια Φινλανδία, που είναι γνωστή ως η πόλη του αη-Βασίλη.

Το αρκουδάκι σας, μάλιστα, θα πάρει και δώρο, θα στείλει μία καρτ-ποστάλ στον ιδιοκτήτη του και θα επιστρέψει από τις διακοπές του με φωτογραφίες. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στη φάρμα με τους ταράνδους, όπου εκεί το αρκουδάκι σας μπορεί να ταΐσει και τον τάρανδο του αη-Βασίλη.

Επίσης περιλαμβάνει σαφάρι με σνόουμπορντ, θα ψαρέψει σε παγωμένη λίμνη και θα πιει ζεστή σοκολάτα δίπλα στη φωτιά, αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρία προσθέτοντας ότι όλο το ταξίδι θα απαθανατιστεί σε βίντεο. «Άνθρωποι και κατοικίδια απαγορεύεται να συμμετάσχουν στις εκδρομές», αναφέρει η εταιρία.Η μαλακία σύννεφο και το μουνί κουβέρτα λέω εγώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...