Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Γιαγιά τα έβαλε με καρχαρία


Μια γιαγιά κατάφερε να επιζήσει από την επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία με συνεχόμενες γροθιές και χτυπήματα, αφού ο καρχαρίας είχε αφαιρέσει αρκετά μεγάλο κομμάτι από τη σάρκα της.



Η 60χρονη Paddy Trumbull υπέστη βαθιά τραύματα και έχασε τεράστια ποσότητα αίματος όταν της επιτέθηκε καρχαρίας την ώρα που εκείνη εξερευνούσε τον βυθό, στα νησιά Whitsunday της Αυστραλίας.

Παρά την περιπέτειά της, η 60χρονη ήταν ευδιάθετη και μάλιστα αστειεύτηκε στο νοσοκομείο πως ο καρχαρίας της έδωσε την ευκαιρία να κάνει επιτέλους πλαστική στους γλουτούς της. Παρόλα αυτά, οι γιατροί είπαν πως είναι τυχερή που επέζησε μετά από τέτοιο σοβαρό τραυματισμό.

Μιλώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου, είπε πως είχαν ενοικιάσει μια βάρκα με τον σύζυγό της και εξερευνούσαν τον βυθό. «Ξαφνικά ένιωσα ένα τρομερό και δυνατό τράβηγμα και ήξερα ακριβώς τι ήταν. Γύρισα προς τα πίσω και είδα τον τεράστιο καρχαρία.»

«Τότε σκέφτηκα πως δεν θα αφήσω αυτόν τον καρχαρία να με νικήσει και άρχισα να τον γρονθοκοπώ στην μύτη ξανά και ξανά. Εν συνεχεία, με τράβηξε κάτω από το νερό αλλά όχι για πολύ αφού άρχισα να τον κλοτσάω στον λαιμό,» δήλωσε η κ. Trumbull.

Η 60χρονη χρειάστηκε να παλέψει με τον καρχαρία, μήκους 1.5 μέτρου, γνωρίζοντας πως της είχε αφαιρέσει κομμάτι από τη σάρκα της, αφού μπορούσε να δει το αίμα, αλλά η ίδια δήλωσε πως δεν ένιωθε καθόλου πόνο.

Τραβήχτηκε στη βάρκα όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πριν να μεταφερθεί αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση.

Ο χειρούργος Mark Flanagan δήλωσε: «Υπολογίζουμε πως έχασε περίπου 40% του όγκου του αίματός της από το βαθμό του σοκ το οποίο υπέστη και το γεγονός ότι χρειάστηκε να τις χορηγήσουμε πολλές φυάλες αίματος.»

Η γιαγιά είπε πως είναι χαρούμενη που είναι ζωντανή. «Πρέπει να κάνω πλαστική στους γλουτούς μου, οπότε αυτό είναι θετικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...