Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Οι Γερμανοί ξαναχτυπούν


Μετά το γνωστό πλέον εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού focus με την χειρονομία του αγάλματος της αφροδίτης της μήλου, έχουμε και συνέχεια με ένα νέο δημοσίευμα του ίδιου περιοδικού. Αυτήν την φορά μας την λένε για τους τρόπους που διασκεδάζουμε, για τα φαγητά που τρώμε, για τους δρόμους τους οποίους έχουμε.


Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει πλέον εντελώς. Αυτό που θα έπρεπε να είναι από την αρχή, μια κριτική για την οικονομική κατάσταση και οικονομική διαχείριση της Ελλάδας (και άλλων χωρών όπως η πορτογαλλία και η ισπανία) όσον αφορά την ευρωζώνη, έχει μετατραπεί σε έναν "βρώμικο πόλεμο" εναντίον του πολιτισμού μας.

Αρχικά χρησιμοποιούν τα δικά μας κλεμμένα αγάλματα για να δημιουργήσουν άσεμνες χειρονομίες. Φίλοι γερμανοί σε τέτοιες χειρονομίες απαντάμε "Βάλτο στον πάτο σου!!".

Στη συνέχεια κριτικάρουν τον τρόπο διασκέδασης και τα φαγητά μας. Εσείς δεν δουλεύετε όλο τον χρόνο για να έρθετε στην Ελλάδα να κάνετε διακοπές; Εσείς δεν έρχεστε και τρώτε το greek-σουβλάκι; Εσείς (μαζί με άλλους πολιτισμένους ευρωπαίους) δεν έρχεστε και ξεσαλώνετε στα καλοκαιρινά μαγαζιά μας; Ρε την παλεύετε εκεί στο focus; Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνει που λέει και το άσμα...

Το νέο παραλήρημα των γερμανών. (Διαβάστε εδώ).

Το Ινιστιτούτο Καταναλωτή καλεί τους Έλληνες πολίτες σε μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. (Διαβάστε εδώ).

Παραθέτω και ένα απόσπασμα απο την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...