Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Τα 10 καλύτερα girl-on-girl φιλιά του σινεμά

Το πρώτο γυναικείο φιλί της μεγάλης οθόνης ήταν το 1967 στην ταινία Fox. Από τότε αυτές οι σκηνές έφεραν πολλά χρήματα στο Box Office, με αποτέλεσμα να τις βλέπουμε όλο και συχνότερα. Εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 καλύτερες και τις παρουσιάζουμε σε prive προβολή.




The Kids Are All Right (2010)

Στην ταινία «The Kids Are All Right», οι δύο ηθοποιοί, Julianne Moore-Annette Bening, υποδύονται ένα ζευγάρι λεσβιών, μητέρες δύο παιδιών, τα οποία αρχίζουν ν’ αναζητούν τον βιολογικό τους πατέρα. Φήμες λένε ότι υπάρχουν αρκετές hot σκηνές στην ταινία ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Περιμένουμε την άφιξή της στους ελληνικούς κινηματογράφους για να το ανακαλύψουμε κι εμείς.




Jennifer’s Body (2009)

Η Jennifer (Megan Fox) είναι μια ψωνισμένη μαζορέτα που κατακυριεύεται από ένα δαίμονα και βλέπει τους συμμαθητές της πλέον ως σνακ. Η Needy (Amanda Seyfried), η καλύτερή φίλη της, προσπαθεί να βρει τρόπο να βάλει ένα τέλος στη φρικιαστική αυτή ιστορία. Οι δύο παιδικές φίλες μας χαρίζουν ένα από τα καλύτερα φίλια.





Vicky Cristina Barcelona (2008)

Η Vicky (Rebecca Hall) και η Cristina (Scarlett Johansson) κάνουν ένα ταξίδι στην Βαρκελώνη. Εκεί μπλέκονται σ’ ένα ερωτικό τετράγωνο με τον Juan Antonio (Javier Bardem) και τη σύζυγο του Maria- Elena (Penelope Cruz) όπου μπορείς να φανταστείς τι γίνετε. Η σκηνή όμως του φιλιού της Penelope Cruz με την Scarlett Johansson είναι η καλύτερη όλης της ταινίας.




Frida (2002)

Η ταινία είναι εξιστόρηση της ζωής της Φρίντα Κάλο, μια από τις σημαντικότερες και αμφιλεγόμενες μεξικανές ζωγράφους. Η Salma Hayek και η Ashley Judd χορεύουν ένα εκπληκτικό ταγκό με πολύ πάθος και με ένα εντυπωσιακό φινάλε.





Mulholland Drive (2001)

Μετά από ένα ύποπτο τροχαίο ατύχημα, η Rita (Laura Harring) πάσχει από πλήρη αμνησία και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι όπου μένει η Betty (Naomi Watts), μια νεαρή ηθοποιός η οποία αναζητά στο Hollywood μια καλύτερη τύχη. Η Betty νιώθει μια έλξη για τη Rita, τη βοηθά να ανακαλύψει την αλήθεια και οι δύο τους μας χαρίζουν μια άκρως αισθησιακή σκηνή.




Cruel Intentions (1999)

Η Kathryn (Sarah Michelle Gellar) και ο θετός της αδερφός Sebastian (Ryan Phillippe) βάζουν στοίχημα ότι ο Sebastian δεν θα καταφέρει να ρίξει την αθώα συμμαθήτρια τους Cecile. Αυτά που διακυβεύονται στο στοίχημα είναι η "Jaguar" του Sebastian και μια νύχτα πάθους με την αδερφή του. Όταν η Kathryn αποφασίζει να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τον Sebastian, προσπαθεί η ίδια να «ρίξει» Cecile και «πειραματίζεται» μαζί της.




Wild Things (1998)

Ο Sam (Matt Dillon), σχολικός σύμβουλος, κατηγορείται για βιασμό από την Kelly (Denise Richards), μια πλούσια μαθήτρια. Τα πράγματα περιπλέκονται, όταν στο προσκήνιο εισέρχεται και η φίλη της Kelly, Suzie (Neve Campbell), που επίσης κατηγορεί το σύμβουλο ότι τη βίασε. Η σκηνή που ξεχωρίζει είναι εκείνου του φιλιού των δύο κοριτσιών στην πισίνα.




Gia (1998)

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του μοντέλου Gia Marie Carangi, ενός από τα πρώτα θύματα του AIDS, την οποία υποδύεται η Angelina Jolie. Ακολουθεί τη ζωή της από τα πρώτα βήματα της μέχρι και το θάνατο της. Η ταινία είναι πλούσια σε softcore σκηνές, με καλύτερη εκείνη του φιλιού της Gia με την συγκάτοικό της Linda (Elizabeth Mitchell).




Bound (1996)

Η Corky (Gina Gershon), μια πρώην κατάδικος που εργάζεται ως υδραυλικός, γνωρίζεται με τον Caesar, που ξεπλένει χρήματα για λογαριασμό της Μαφίας και την κοπέλα του, Violet (Jennifer Tilly). Οι δύο γυναίκες ερωτεύονται και αποφασίζουν να κλέψουν δύο εκατομμύρια δολάρια από τον Caesar, προτού αυτός τα παραδώσει στη Μαφία. Και φυσικά ένα φιλί δυο ερωτευμένων γυναικών, είναι ότι το καλύτερο.




Basic Instinct (1992)

Η υπόθεση της ταινίας είναι γνωστή σε όλους μιας και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην την έχει δει. Εκτός από τη σκηνή που η Catherine (Sharon Stone) παρουσιάζει σε όλους τα «προσόντα» της, ξεχωρίζει κι εκείνη του φιλιού της με την Roxy (Leilani Sarelle),όταν οι δύο τους συναντιούνται σ’ ένα κλαμπ.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...