Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Φυλακισμένη στην ίδια μέρα

Μια 47χρονη εξαιτίας δύο τροχαίων ατυχημάτων, κάθε μέρα ξυπνά στην ίδια μέρα και δεν θυμάται καν τον σύζυγό της και τις στιγμές που έχουν περάσει μαζί.




Η 47χρονη Μισέλ Φίλποτς ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά. Η ζωή της μοιάζει με σενάριο ταινίας καθώς εξαιτίας δύο τροχαίων η Μισέλ ξυπνά και νομίζει ότι βρίσκεται στο 1994! Οποιαδήποτε ανάμνηση έχει μετά από το 1994 σβήνεται αυτομάτως και η Μισέλ δεν θυμάται καν ποιος είναι αυτός ο άντρας που ξυπνάει δίπλα του εδώ και 14 χρόνια.

Ο σύζυγός της, όπως αναφέρει, της εξηγεί κάθε μέρα σε ποια χρονολογία βρίσκεται και ποιος είναι ο ίδιος καθώς πολλές φορές χρειάζεται να της δείξει μέχρι και κοινές τους φωτογραφίες για πειστεί ότι λέει την αλήθεια.

Μόνο τότε η Μισέλ παραδέχεται ότι έχει αμνησία και ότι ο άνδρας αυτός είναι όντος ο σύζυγός της που έχουν περάσει άπειρες στιγμές μαζί.

Η αμνησία της 47χρονης έχει προκληθεί από κάποια εγκεφαλική βλάβη λόγω δύο αυτοκινητιστικών ατυχημάτων που έπαθε το 1985 και το 1990 με αποτέλεσμα να ζει ξανά και ξανά τη μέρα της... μαρμότας.



Μάλιστα εκτός από τον σύζυγό της και η ίδια προσπαθεί με αυτοκόλλητα σημειώματα και υπενθυμίσεις στο κινητό της να σημειώνει σημαντικά ραντεβού και τις καθημερινές της υποχρεώσεις για να μην χάνει χρόνο.

Ωστόσο, έχει και κάποια θετικά αφού κάθε ανέκδοτο είναι αστείο ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι κάθε μέρα καινούργιο.

"Μ’ αρέσει να παρακολουθώ το αγαπημένο μου σήριαλ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τους χαρακτήρες ή την πλοκή" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο σύζυγός της από την πλευρά του δηλώνει ότι "με πολλή υπομονή όλα γίνονται και πρέπει να την ηρεμώ κάθε φορά αφού την αγαπά πολύ".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...