Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ο κεραυνός είχε αντίρρηση

Η έμπνευση ενός νεαρού αμερικανού να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του στην κορυφή ενός βουνού, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της κοπέλας. "Τι ωραίο που είναι το δαχτυλίδι" ήταν τα τελευταία της λόγια.



Νεαρή κοπέλα πέθανε όταν τη χτύπησε κεραυνός λίγο μετά τη πρόταση γάμου από τον καλό της. Εκείνος επέζησε με τρίτου βαθμού εγκαύματα.

Το περιστατικό συνέβη χθες όταν το νεαρό ζευγάρι πήγε για πεζοπορία σε βουνό της Νότια Καρολίνας με σκοπό ο νεαρός Ρίτσαρντ Μπάτλερ να της κάνει πρόταση γάμου σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Δυστυχώς εκείνη την ώρα που έφτασε το ζεύγος στη κορυφή του βουνού και λίγο μετά την ρομαντική στιγμή της πρότασης γάμου κεραυνός χτύπησε τρεις φορές το σημείο με αποτέλεσμα το τρίτο χτύπημα να αποβεί μοιραίο και να χτυπήσει το ζευγάρι.

Από το σφοδρό χτύπημα του κεραυνού η Μπέθανυ Λοτ άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ τα τελευταία της λόγια ήταν "Αχ τι ωραίο που είναι το δαχτυλίδι".

Όπως ανέφερε ο 30χρονος Ρίτσαρντ "δεν κατάλαβα τι συνέβη. Γύρισα να δω τι είχε συμβεί και την είδα να κείτεται στο έδαφος αρκετά μακριά από μένα", προσθέτοντας ότι σύρθηκε προς το μέρος της και της έκανε για 15 λεπτά τεχνητή αναπνοή, ενώ προσπάθησε χωρίς επιτυχία να καλέσει σε βοήθεια.

Ο νεαρός μες τον πανικό του δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε υποστεί τρίτου βαθμού εγκαύματα. "Πετάχτηκα 180 μοίρες, τα παπούτσια μου έβγαζαν καπνό και είχαν λιώσει", δήλωσε.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι αγαπούσε πολύ τη φύση και τα βουνά και πως το νεαρό ζευγάρι πήγαινε συχνά για πεζοπορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...