Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Εκατοντάδες έμβρυα νεκρά σε βουδιστικό ναό

Σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση ότι περισσότερα από 100 έμβρυα βρέθηκαν νεκρά, πεταμένα σε πλαστικές σακούλες μέσα σε βουδιστικό ναό στο κέντρο της Μπανγκόκ!



Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον χώρο, βρήκαν τα έμβρυα τυλιγμένα με εφημερίδες, στο νεκροτομείο του ναού, το οποίο προορίζεται για την αποθήκευση των σορών πριν από την αποτέφρωσή τους.

Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι το φρικιαστικό αυτό έγκλημα πραγματοποιήθηκε από υπαλλήλους παράνομων κλινικών αμβλώσεων.

Ένας εργαζόμενος του ιδρύματος Ποχ Τεκ Τουνγκ, μίας οργάνωσης που ασχολείται με την παροχή πρώτων βοηθειών και την περισυλλογή σορών, υποστήριξε μάλιστα ότι υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες νεκρών εμβρύων.

"Ο αριθμός που έχουμε δεχθεί μέχρι στιγμής είναι 240, αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχουν περίπου 300 με 500 έμβρυα, δεδομένου ότι έχουμε ψάξει μέχρι στιγμής μόνο τη μισή περιοχή", πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι αμβλώσεις απαγορεύονται στην Ταϊλάνδη, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου κινδυνεύει η υγεία της μητέρας ή όταν η κύηση είναι αποτέλεσμα βιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...