Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σκύλοι γεννάνε γάτες και γάτες γεννάνε σκύλους

Τι άλλο θα δούμε στις ασιατικές χώρες...
Γάτες γεννάνε σκύλους, σκύλους να γεννάνε γάτες...
Απ'όλα έχει ο μπαξές...







Μια σκυλίτσα, στην Κίνα, έχει γίνει η ατραξιόν του χωριού όταν αναφέρθηκε πως γέννησε ένα γατάκι!
Ο κύριος Hua Chengpeng, από το χωριό Huayang, είπε πως η σκυλίτσα του γέννησε τρία κουτάβια εκ των οποίων το ένα μοιάζει με γατάκι!
«Τα δυο πρώτα κουτάβια έμοιαζαν φυσιολογικά αλλά όταν «έβγαλε» το τρίτο πάθαμε σοκ αφού έμοιαζε με γατί,» είπε ο κύριος Hua Chengpeng.
Οι κάτοικοι σπεύδουν στο σπίτι της οικογένειας για δουν το θέαμα αφού το μικρό κουτάβο-γατάκι έχει γίνει μεγάλη ατραξιόν.
Οι κτηνίατροι που το εξέτασαν είπαν πως είναι κουτάβι αλλά τόνισαν πως η αιτία της ομοιότητας με γάτα προέρχεται από γενετική ανωμαλία!




Ο κύριος Zhang Qiming από την Κίνα έχει μια γάτα στην οποία συνέβη το εξής παράδοξο, γέννησε τέσσερα γατάκια εκ των οποίων ένα από αυτά μοιάζει με σκυλάκι!
Όπως είναι φυσικό πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να δουν μια γάτα που έφερε στο κόσμο ένα κουτάβι!
Ο κύριος Zhang Qiming δήλωσε πως η γάτα του γέννησε πάλι πριν δυο χρόνια αλλά πρώτη φορά έφερε στο κόσμο σκύλο-γάτο. «Διαφέρει από τα άλλα, το στόμα, η μύτη και οι πατούσες μοιάζουν με σκύλου. Ακόμα και η ουρά είναι ένα εκατοστό κοντύτερη από τα άλλα γατάκια, τα βράδια την αφήνω έξω για να μπορεί να βρεθεί με άλλες γάτες, δεν ξέρω όμως τι μπορεί να συνέβη…».


Βέβαια αν κανείς πατήσει πάνω στην εικόνα για να την αποθηκεύσει έχει λεζάντα cat-adoptes-dog, οπότε μπορεί να πρόκειται για μια περίπτωση όπου μια γάτα θηλάζει ένα σκυλάκι - περίπτωση όχι και τόσο ασυνήθιστη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...