Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ο καθηγητής του σεξ

Το πρωί καθηγητής σεξουαλικής αγωγής και το βράδυ πρωταγωνιστής σε ταινία πορνό. Ο λόγος για τον 30χρονο Μπένεντικτ Γκάρετ, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδεχθεί τη διπλή ζωή του, όταν οι μαθητές του έπεσαν σε... ακατάλληλη ιστοσελίδα.


Το πρωί καθηγητής σεξουαλικής αγωγής και το βράδυ πρωταγωνιστής σε ταινία πορνό. Ο λόγος για τον 30χρονο Μπένεντικτ Γκάρετ, ο οποίος παραδέχτηκε στους μαθητές του ότι εργάζεται και ως πορνοστάρ όταν αυτοί είδαν σχετική ιστοσελίδα που διαφήμιζε τις… υπηρεσίες του ως 'Johnny Anglais'.

Ο 30χρονος αν και ως καθηγητής οφείλει να προωθεί το ασφαλές σεξ στους μαθητές του παραδέχτηκε ότι σε αρκετές ταινίες δεν έχει πάρει τις κατάλληλες προφυλάξεις γιατί όπως λέει "η πιθανότητα να κολλήσω κάτι είναι μηδαμινή".



Μάλιστα, μετά την παραδοχή του ότι εργάζεται και ως πορνοστάρ ο σύλλογος των καθηγητών αποφάσισε να τον παύσει από την διεύθυνση του τμήματος Προσωπικής, Κοινωνικής Υγείας και Οικονομικών που κατείχε.

Όπως δηλώνει ο ίδιος "δεν ντρέπομαι καθόλου για τη δουλειά μου και ό,τι κάνω" προσθέτοντας ότι ξεκίνησε να συμμετέχει σε αισθησιακές ταινίες από πολύ μικρός για να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

"Έπαιρνα 300 δολάρια τη σκηνή", λέει.

Ισχυρίζεται δε πως ό,τι κάνει δεν επηρεάζει τους μαθητές του. Μάλιστα υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα σταματούσε τις πορνοταινίες αφού διοριζόταν ως καθηγητής, υπόσχεση την οποία αθέτησε μιας και τα σαββατοκύριακα επιδιδόταν σε στριπτίζ, ενώ λίαν προαφάτως υπέγραψε και άλλο συμβόλαιο για νέα ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...