Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Come back: 10 σημάδια για να καταλάβεις αν σε θέλει ακόμα

Την συναντάς παντού τυχαία; Έχει γίνει η καλύτερη φίλη των κολλητών σου; Σε παίρνει τηλέφωνα, έτσι για να δει τι κάνεις; Μάλλον δεν έχει αποδεχτεί τον χωρισμό σας.




Όλοι έχουν την τάση να κάνουν τα πάντα για κάτι που θέλουν πολύ. Και όταν αυτό το κάτι είσαι εσύ, τότε τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα και η κατάσταση μπορεί να μπερδευτεί πολύ. Πολλές φορές ότι και να πεις δεν είναι αρκετό για να καταλάβει ότι δεν έχει πια θέση στη ζωή σου. Να λοιπόν τα 10 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν σε θέλει πίσω.


Την βλέπεις αλλαγμένη

Όταν ήσασταν μαζί ορκιζόταν ότι δεν θ’ άλλαζε ποτέ για έναν άντρα. Ξαφνικά όμως βλέπεις ν’ αλλάζει όλα αυτά που σου έσπαγαν τα νεύρα (και στην τελική γι’ αυτά την χώρισες) και βρίσκει κάθε τρόπο για να το δεις. Μην παραπλανιέσαι. Θυμήσου όλα αυτά που σ’ έκαναν να χάσεις το ενδιαφέρον σου. Μάλλον όλα αυτά είναι επιφανειακά, μέχρι να γυρίσεις και άντε πάλι όλα από την αρχή.


Κάνει παρέα με τους φίλους σου

Από τότε που χωρίσατε κάνει συνέχεια παρέα με τους φίλους. Πιο πολύ κι από σένα, πιο πολύ κι από όταν ήσασταν μαζί. Στο γυμναστήριο, καφέδες, σε συναντήσεις στο σπίτι. Τα τινά είναι δύο. Ή προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις χρησιμοποιώντας τους φίλους, ή είναι ο μοναδικός τρόπος που έχει για να μαθαίνει νέα σου και να καταστρώνει το σχέδιο επιστροφής.


Την συναντάς παντού τυχαία

Τώρα το τυχαία είναι ένα θέμα. Στο σούπερ μάρκετ, στο mall που κάνεις τα ψώνια σου, στο κυριακάτικο καφέ με τον κολλητό σου, όπου κι αν είσαι, τσουπ κι αυτή μπροστά σου. Αν φυσικά το είχες παράπονο στη σχέση σας ότι δεν σου έδινε προσοχή, μάλλον κάτι έχει αλλάξει. Αν πάλι ήταν ότι σ’ έπνιγε, τότε μάλλον δεν έχει αλλάξει τίποτα.


Της λείπει η οικογένεια σου

Σου τηλεφωνεί για να μάθει τι κάνει η μητέρα σου ή κανονίζει καφέδες με την αδελφή σου. Το να παραδεχτεί ότι της λείπει η οικογένεια σου είναι πιο εύκολο από το να παραδεχτεί ότι της λείπεις εσύ. Άσε που λειτουργεί σαν Δούρειος Ίππος για να μπει στη ζωή σου και πάλι.


Κρατά επαφή μαζί σου

Τη μία σε παίρνει γιατί ξέχασε να πάρει το αγαπημένο της γλαστράκι φεύγοντας από το σπίτι σου. Την άλλη για να σε ρωτήσει τη γνώμη σου για κάτι που μόνο εσύ θα μπορούσες να την βοηθήσεις. Την Τρίτη, έτσι για να δει τι κάνεις ή γιατί σε είδε στον ύπνο της και ανησύχησε. Όπως και να έχει βρίσκει συνέχεια μια δικαιολογία για μένει σ’ επαφή μαζί σου. Στο χέρι σου είναι την κόψεις μαχαίρι, ή να την συνεχίσεις και όπου βγει.


Την βλέπεις αλλαγμένη Νο2

Τώρα μιλάω καθαρά για την εμφάνισή της. Είναι πάντα προσεγμένη όταν την συναντάς, έχασε τα 2-3 κιλάκια που σε χαλούσαν, έγινε ξανθιά(σε είδε πως κοιτούσες τις ξανθιές όταν ήσασταν μαζί). Όλα αυτά τα κάνει μόνο και μόνο για να την προσέξεις. Αν ξαφνικά την κοιτάς και μοιάζει πολύ μ’ αυτό που ονειρευόσουν, μάλλον παίζει τα βαριά χαρτιά σας για να σε κερδίσει και πάλι.


Ζητά τον ώμο σου να κλάψει

Σε παίρνει τηλέφωνα και σου ζητά να βγείτε να μιλήσετε. Όχι για σας αλλά για τα δικά της προβλήματα. Τσακωμοί με τους γονείς της, προβλήματα με την δουλεία, παράπονα για να τον νέο γκόμενο. Ότι κι αν είναι, ζητά τον δικό σου ώμο για να κλάψει. Τώρα ή γιατί σε θέλει πίσω, ή γιατί σε θεωρεί δικό της άνθρωπο και πιστεύει στην φιλία σας.


Τα έχει χαμένα

Ίσως όλα τα παραπάνω να μην είχαν κανένα αποτέλεσμα και τώρα ξαφνικά κάνει τρελά πράγματα. Ή απλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χωρισμό σας κι έτσι τηλεφωνεί τρελές ώρες, αφήνει περίεργα μηνύματα, βαράει τα κουδούνια νυχτιάτικα, σε παρακολουθεί. Μην πέσεις στο παιχνίδι της γιατί μάλλον είναι φαύλος κύκλος.


Μπερδεύεται στη νέα σου σχέση

Εδώ δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό σας, θ’ αποδεχτεί ότι έχεις άλλη σ΄χεση. Την παίρνει τηλέφωνα, της βάζει λόγια για σένα, κάνει με λίγα λόγια ότι περνά από το χέρι της για να σας χωρίσει. Δεν χρειάζεσαι εμένα για να καταλάβεις ότι είναι ένα σημάδι ότι σε θέλει ακόμα τη ζωή της.


Απλά στο λέει

Όταν η γυναίκες δεν μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις και να βρουν λύση, απλά για να γλιτώσουν από το άγχος και τις σκέψεις, κάνουν ότι πιο απλό σκεφτούν. Και αυτό είναι να έρθει να σου πει στα ίσα ότι δεν μπορεί να σε ξεπεράσει και ότι θέλει να είστε και πάλι μαζί. Η απόφαση είναι δική σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...