Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Οι λευκές σελίδες του... σεξ έγιναν best seller

Χάρυ Πότερ, Κώδικας Ντα Βίντσι... δύο βιβλία που έχουν σημειώσει εκατομμύρια πωλήσεις. Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να τα ξεπεράσει;




Το "Τι σκέφτεται κάθε άνδρας πέρα από το σεξ" είναι το βιβλίο που κατόρθωσε να τα αφήσει πίσω του, φτάνοντας στο 744 των best seller του Amazon.

Το βιβλίο υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει τα «μυστήρια» του αρσενικού μυαλού, και εξετάζει τo τι σκέφτεται κάθε αρσενικό. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι κάθε μια από τις 200 σελίδες είναι απολύτως κενή!

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το βιβλίο έχει προκαλέσει αγοραστική φρενίτιδα, ενώ έχει γίνει "must" στις βρετανικές πανεπιστημιουπόλεις με τους σπουδαστές και κυρίως τις φοιτήτριες να το χρησιμοποιούν αντί τετραδίου για να κρατούν σημειώσεις από τις διαλέξεις που παρακολουθούν.

«Όταν το βιβλίο δημοσιεύθηκε δεν φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα φτάσει σε πωλήσεις τον Harry Potter. Αλλά οι σπουδαστές της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται να αντιμετωπίζουν το βιβλίο σαν "μαγικό". Και ποιος είμαι εγώ για να το διαψεύσω;» δηλώνει ο συντάκτης του Prof Simove, διευκρινίζοντας ότι το το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και διαλογισμού!

«Μετά από πολλά έτη σκληρής δουλειάς τελικά πραγματοποίησα ότι τα άτομα σκέφτονται απολύτως τίποτα εκτός από το σεξ. Ήταν ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα και συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος έπρεπε να ενημερωθεί», υπογραμμίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας...