Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Tι ονειρεύεται να ακούει ένας άνδρας από τις γυναίκες


...και δεν πρόκειται να ακούσει ποτέ!

1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιείς μία μπύρα ακόμη;

2) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.



3) Πάω μιά στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.

4) Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι; Τί κάθεσαι εδώ;

5) Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μιά φορά;

6) Είσαι τόσο σέξυ όταν είσαι πιωμένος!

7) Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά... Το ρωτάς;;;

8) Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία π...

9) Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!

10) Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δείς, μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα! Δεν είναι πολύ πρόστυχη;

11) Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.

12) Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μιά τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.

13) Άσε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο και πάρε μου αμά θές για δώρο ένα διαρκείας για τον ΠΑΟΚ.

14) Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!
Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ερωτικά παιχνίδια 300 χρόνων σε δημοπρασία


Δύο ιστορικά ερωτικά βοηθήματα, που χρονολογούνται στις αρχές του 1700 και πιστεύεται ότι είναι γαλλικής προέλευσης, πωλήθηκαν την Παρασκευή σε δημοπρασία αντικών στο Essex της Βρετανίας στην τιμή των 3.600 λιρών, δηλαδή, περίπου 4.000 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC.




Η υπεύθυνη της δημοπρασίας Wendy Wood σχολίασε σχετικά προς τους συγκεντρωμένους κατά της διάρκεια των προσφορών: "Μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε, αλλά τα συγκεκριμένα αντικείμενα αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για επένδυση. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι δε πρόκειται να έχετε την ευκαιρία να έρθετε αντιμέτωποι με ανάλογη προσφορά για πάρα πολύ καιρό. Είναι εξαιρετικά σπάνια".

Τα ερωτικά παιχνίδια, που συνοδεύονταν από ξύλινη θήκη με δερμάτινη επένδυση και είχαν μέγεθος 25 και 28 εκατοστά αντίστοιχα, περιγράφονταν στον κατάλογο της δημοπρασίας ως "Σχεδιασμένα να ικανοποιούν - Μια εκπληκτική και εξαιρετικά σπάνια προσφορά σεξουαλικών βοηθημάτων ταξιδίου, σε ειδικά σχεδιασμένη θήκη, που χρονολογείται την ίδια περίοδο με τους ξύλινους φαλλούς".

Τα ξύλινα παιχνίδια αγοράστηκαν τελικώς από ανώνυμο πλειοδότη.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Ο μεθυσμένος σωτήρας

Κάθε ευσυνείδητος και φιλόζωος άνθρωπος θα στενοχωριόταν και θα έδινε βοήθεια σε ένα συμπαθές πόσουμ αν το έβλεπε χτυπημένο στην άκρη του δρόμου. Αλλά από τη βοήθεια μέχρι τις μαλάξεις και τις τεχνητές αναπνοές, υπάρχει μια διαφορά αρκετών μπουκαλιών.



Ένας άνδρας στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, συνελήφθη λόγω υπερβολικής μέθης σε δημόσιο χώρο. Όπως ανέφερε ο αστυνόμος Jamie Levier, ο 55χρονος Donald Wolfe, εντοπίστηκε, μετά από τηλεφώνημα, δίπλα στο ζωάκι σε δρόμο που βρίσκεται 65 μίλια βορειοανατολικά του Πίτσμπουργκ.

Aυτόπτες μάρτυρες κατάλαβαν ότι ο Wolfe δεν ήταν νηφάλιος, καθώς αφού πλησίασε το ζωάκι που προφανώς είχε χτυπηθεί από κάποιο όχημα, άρχισε να το κάνει μαλάξεις για να το επαναφέρει.

Στη συνέχεια πλησίασε το στόμα του στο στόμα του πόσουμ και φυσούσε, κάνοντάς του τεχνητές αναπνοές, μέχρι που έφτασε η αστυνομία.

Αν υποθέσουμε ότι το ζώο δεν είχε πεθάνει όταν έφτασε ο μεθυσμένος σωτήρας, η πλούσια σε αλκοόλ ανάσα του θα το αποτέλειωσε.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Κλινική απεξάρτησης από το Internet

Κλινική αποτοξίνωσης για τους εφήβους που έχουν εθιστεί στο διαδικτυακό gaming και γενικά με το ατελείωτο σερφάρισμα στο Ίντερνετ προτείνει το νοσοκομείο Capio Nightingale του Λονδίνου, μετά από εκκλήσεις απελπισμένων γονιών.


Την ίδια στιγμή, βρετανική έρευνα έδειξε πως το Internet έχει εξελιχθεί ως τον πιο έμπιστο φίλο των νέων, αφού 9 στους 10 το προτιμούν για να βρουν λύση στα προβλήματα τους.



Το φαινόμενο του εθισμού στο διαδίκτυο έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις σε όλον τον δυτικό κόσμο και το νοσοκομείο δήλωσε την Πέμπτη (18/3) πως θα θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα Young Person’s Technology Addiction.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του νοσοκομείου, η θεραπεία θα προσαρμόζεται ανάλογα με την περίπτωση του κάθε εφήβου, ξεκινώντας από μια εντατική θεραπεία στην κλινική.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα ο έφηβος θα μαθαίνει να αναπτύσσει κοινωνικές δραστηριότητες που δεν αφορούν το Ίντερνετ, ενώ θα μαθαίνονται και διάφορες στρατηγικές αντιμετώπισης των αποκαλούμενων «διαδικτυακών προβλημάτων» όπως η παρενόχληση από άλλους χρήστες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Evening Standard είναι πολύ συχνό το γεγονός τα παιδιά να τρελαίνονται από θυμό όταν οι γονείς τους κλείνουν τους υπολογιστές την ώρα που παίζουν, σε τέτοιο σημείο που πολλές φορές χρειάζεται η παρέμβαση της αστυνομίας για τον κατευνασμό τους.


Internet, ο καλύτερος φίλος των νέων

Την ίδια στιγμή, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε 1.000 άτομα στη Μεγάλη Βρετανία, 9 στους 10 νέους κάτω των 25 ετών συμβουλεύονται το διαδίκτυο για να λύσουν ένα προσωπικό τους πρόβλημα και μάλιστα το προτιμούν από το να ρωτήσουν ή να ζητήσουν βοήθεια από τους γονείς ή τους φίλους τους.

Μόλις το ένα τρίτο δήλωσε πως θα το συζητούσε με τη μητέρα τους, ενώ ένας στους 20 θα το συζητούσε με τον πατέρα του.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως πάνω από τους μισούς δηλώνουν πως αντί να τους λυθεί το πρόβλημα για το οποίο ψάχνουν λύση στο διαδίκτυο, ανησυχούν και μπερδεύονται περισσότερο.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Τα νέα ξεκαρδιστικά videos του Remi Gaillard

Παρακολουθήστε τον Remi Gaillard σε σπαρταριστά videos. Θα πεθάνετε στα γέλια.









Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Χρώματα και σεξουαλικότητα


Λέγεται ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Και σίγουρα δεν είμαστε εμείς που θ' αμφισβητήσουμε αυτή την αλήθεια.

Τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα που διαλέγουμε για το σπίτι μας ή το αυτοκίνητό μας, φανερώνουν το χαρακτήρα μας, άρα και κάποια στοιχεία της σεξουαλικότητά μας. Το κλειδί, όμως, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι τα χρώματα που προτιμάμε.


Όταν κοιτάξτε στα ρούχα σας ή στις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο σπίτι σας, θα αντιληφτείτε, ότι -συνειδητά ή ασυνείδητα- επιλέγετε μια συγκεκριμένη γκάμα χρωμάτων. Ένα όμως χρώμα εμφανίζεται πιο έντονα και συχνά επάνω σας ή στους ζωτικούς σας χώρους. Eίναι το κυρίαρχο χρώμα και αυτό είναι το σεξουαλικό σας χρώμα.

Κάθε απόχρωση προδιαθέτει και για τις τάσεις που έχετε στην σεξουαλική σας ζωή. Το κάθε χρώμα, έχει τη δική του σημειολογία. Ας δούμε, λοιπόν, τη σημασία των χρωμάτων και μέσα απ' αυτό να γνωρίσουμε τη δική μας σεξουαλικότητα, αλλά κι αυτή των ανθρώπων γύρω μας.

ΚΟΚΚΙΝΟ
Είναι το χρώμα του πάθους και το αγαπούν κυρίως όσοι κρύβουν μέσα τους έντονο ερωτισμό. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κόκκινο μοιάζουν με μια τίγρη που είναι κλεισμένη σʼ ένα κλουβί. Οι κόκκινοι ερεθίζονται εύκολα και κυρίως επιδιώκουν να απολαμβάνουν μοναδικές ερωτικές στιγμές. Εάν αυτοί οι χαρακτήρες ερεθιστούν ξαφνικά, είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουν τη φλόγα που νιώθουν μέσα τους. Σ' αυτή την κατηγορία ανθρώπων οι εκρήξεις θυμού είναι συχνό φαινόμενο και οι φαντασιώσεις τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για το εγώ τους.

ΚΙΤΡΙΝΟ
Το κίτρινο χρώμα φανερώνει στοιχεία φωτεινότητας, και την τάση για δραστηριότητα και επέκταση. Συνήθως, η σεξουαλικότητά αυτών των ανθρώπων είναι πολύπλευρη. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κίτρινο προσαρμόζονται εύκολα στις απαιτήσεις του συντρόφου τους και δύσκολα αποφασίζουν ν' αναλάβουν πρωτοβουλίες. Περιμένουν ώσπου να γίνει το πρώτο βήμα από τον άλλο. Δύσκολα απολαμβάνουν το sex, αλλά δεν αρνούνται τον έρωτα.

ΡΟΖ
Οι άνθρωποι που αγαπούν το ροζ, αποφεύγουν τα «βαθιά νερά» που οδηγούν στην ουσιαστική και ώριμη ερωτική ζωή. Οι ροζ γυναίκες, συνήθως είναι γεννημένες για να βασανίζουν τους συντρόφους τους. Έχουν μια έντονη τάση να προβάλλουν την ενίοτε ανύπαρκτη σεξουαλικότητά τους, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα αισθήματα μίσους που μπορεί ναι νιώθουν για τους άντρες. Από την άλλη πλευρά, οι αρσενικοί ροζ, λατρεύουν το παιχνίδι της πολιορκίας του γυναικείου φύλου. Συγκεντρώνουν μοιραία το ενδιαφέρον των γυναικών, αλλά συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια πιστός.

ΜΟΒ
Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, συνήθως δύσκολα συνεργάζονται τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Δεν είναι τυχαίο, που οι άλλοι γύρω, τους θεωρούν υπερφίαλους ή «ξερόλες». Η μοβ γυναίκα, έχει συνήθως ισχυρή και συγκροτημένη προσωπικότητα. Εάν ο σύντροφός της καταφέρει να την κερδίσει πείθοντάς την για την αξία του, τότε αυτή μεταβάλλεται σε παντοδύναμο φρουρό της σχέσης τους, προσαρμόζοντας ανάλογα και την συμπεριφορά της. Για τους άντρες μοβ από την άλλη, ο έρωτας είναι κάτι σαν το αναγκαίο κακό που λέγεται δουλειά. Κυρίαρχο θέμα γι' αυτούς είναι η προσωπική τους εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

ΜΑΥΡΟ
Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει την δύναμη και τον πάθος. Οι μαύροι μπορεί να μοιάζουν με τους κόκκινους, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς την έντονη σεξουαλικότητα. Στην ουσία όμως, έχουν ουσιαστικές διαφορές. Βαθιά μέσα τους, μπορεί να κρύβονται και στοιχεία σαδισμού ή και μαζοχισμού. Εξαιτίας λοιπόν αυτών των χαρακτηριστικών, μπορεί και να φτάσουν να κάνουν έρωτα χωρίς να βάζουν όρια. Αν και στην πρώτη ματιά μπορεί να φανούν κάπως ντροπαλοί, κάνοντας έρωτα εμφανίζουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Υπάρχουν τολμηροί χαρακτήρες και στα άλλα χρώματα, όμως μόνο αυτοί -κάνοντας έρωτα- καταφέρνουν να εκπλήξουν τόσο πολύ τους συντρόφους τους.

ΠΡΑΣΙΝΟ
Το χρώμα της φύσης, προδιαθέτει για εμπιστοσύνη. Γι' αυτό ο σύντροφός σας, αν του αρέσει το πράσινο, σημαίνει ότι είναι ο κατάλληλος για σας. Η σεξουαλικότητα των ανθρώπων αυτών, χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ζωντάνια. Οι πράσινες γυναίκες είναι συνήθως αφοσιωμένες στη σχέση τους. Αν και έχουν ανομολόγητα πάθη, καταφέρνουν να μην τα δείχνουν στους άλλους. Οι πράσινοι άντρες, έχουν πολύ συχνά ακατανόητες συμπεριφορές, που συνήθως εντυπωσιάζουν τις γυναίκες γύρω τους.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, έχουν ερωτικές ανησυχίες. Κατά κανόνα, θεωρούν ότι η ερωτική πράξη είναι ένα έργο που είναι γραμμένο αποκλειστικά γι' αυτούς. Τα γλυκόλογα και οι επινοήσεις τους, κάνουν την ερωτική πράξη συναρπαστική, αν και μερικές φορές μπορεί να υπερβάλουν με θεατρινισμούς. Έτσι είναι ικανοί για το καλύτερο, αλλά μαζί τους θα πρέπει να έχεις και τον φόβο για το χειρότερο.

ΚΑΦΕ
Αν σας αρέσει αυτό το χρώμα, είστε ένας θησαυρός για τους συντρόφους σας. Οι άνθρωποι αυτοί, είναι συνήθως ζεστοί και ευαίσθητοι και διακριτικοί. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες, είναι ζεστοί και ρομαντικοί. Η ανάγκη τους για έρωτα διαρκεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Θέλουν διαρκώς να αγκαλιάσουν τρυφερά τους συντρόφους τους, τους μαγεύουν οι στιγμές μπροστά στο τζάκι, να περπατούν αγκαλισμένοι στη βροχή ή την παραλία. Εάν όμως κάποια σας λέξη ή πράξη, διαταράξει αυτήν τους την νιρβάνα, σε δευτερόλεπτα μπορούν να το κάνουν κόλαση.

ΓΚΡΙ
Είναι κυρίως το αγαπημένο χρώμα των αναποφάσιστων ανθρώπων. Η ερωτική πράξη γι' αυτούς, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερα συγκινητικό. Οι άντρες, βασικά κάνουν έρωτα για να ικανοποιηθούν και μοιραία γι' αυτούς το sex, είναι απλά ένα μέσο που εξυπηρετεί το σκοπό τους. Οι γυναίκες σπάνια συμμετέχουν στο παιχνίδι της σεξουαλικής πράξης και επιδιώκουν κυρίως μόνο τη δική τους ευχαρίστηση. Κάνουν έρωτα με σκοπό την εγκυμοσύνη ή για να ευχαριστήσουν τυπικά τους συντρόφους τους.

ΜΠΛΕ
Οι θιασώτες του μπλε, είναι κατά κανόνα υπέροχοι σύντροφοι. Στην καρδιά τους και στις συμπεριφορές τους κυριαρχεί η αγάπη για τον άνθρωπο που είναι δίπλα τους και τους αρέσει να την προσφέρουν απλόχερα. Η ερωτική πράξη αποτελεί γι' αυτούς μια μορφή τέχνης και την αντιμετωπίζουν σαν καλλιτέχνες. Οι μπλε άντρες μοιάζουν με τους πιανίστες, κάνουν έρωτα κομψά όπως παίζουν ένα κλασικό κομμάτι στο πιάνο. Οι μπλε γυναίκες ξέρουν να δίνουν και να απολαμβάνουν την ερωτική πράξη.

ΑΣΠΡΟ
Ναι σωστά, το χρώμα της αγνότητας και γι' άλλους της αθωότητας! Όμως, οι άνθρωποι που τους αρέσει το άσπρο προτιμούν να κοιμηθούν με τους συντρόφους τους παρά να κάνουν έρωτα. Στη φύση τους, κυριαρχεί κυρίως η συντηρητικότητα. Ακόμα και το γαλλικό φιλί για τους άσπρους είναι ένα καθαρά ανήθικο φιλί. Προτιμούν να κάνουν έρωτα στα σκοτεινά. Το sex γι' αυτούς, είναι μια δουλειά της νύχτας... Οι γυναίκες συνήθως βγάζουν τα ρούχα τους κρυφά, κάτω από το βάρος της ντροπής γι' αυτό που θα ακολουθήσει.



Το βρήκαμε στο RC-CAFE.




Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Οι 24 πιο έξυπνες ατάκες για το τσιγάρο


Μερικοί είναι φανατικοί αντικαπνιστές και άλλοι καπνίζουν ασταμάτητα. Όλοι όμως έχουν πει μερικές από τις κορυφαίες ατάκες.




1. Δεν με ενοχλεί το άσθμα μου εκτός αν είμαι κοντά σε σκύλους ή καπνό. Αυτό που θα με ενοχλούσε περισσότερο είναι ένας σκύλος που καπνίζει.
Στιβ Άλεν

2. Αν το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στον παράδεισο, τότε δεν θα πάω.
Μαρκ Τουέιν

3. Δεν είμαι μανιακός καπνιστής πια. Πλέον τελειώνω μόνο δύο αναπτήρες την ημέρα.
Μπιλ Χικς

4. Θυμήσου: αν καπνίζεις μετά το σεξ, το κάνεις πολύ γρήγορα.
Γούντι Άλεν

5. Ο μόνος τρόπος να κόψεις μια κακιά συνήθεια είναι να την αντικαταστήσεις με μια καλύτερη.
Τζακ Νίκολσον (Εξηγεί γιατί από το τσιγάρο πήγε στο πούρο)

6. Τα τσιγάρα και ο καφές είναι οι καλύτεροι φίλοι των αλκοολικών.
Τζέραρντ Γουέι

7. Το μοναδικό ασφαλές τσιγάρο είναι το τελευταίο σου.
Ντουέιν Άλαν Χαν

8. Χιλιάδες Αμερικάνοι κόβουν το κάπνισμα καθημερινά. Πεθαίνουν από αυτό.
Ανώνυμος

9. Το τσιγάρο είναι η πιο τέλεια μορφή μιας απόλυτης απόλαυσης. Είναι εξαιρετικό και αφήνει κάποιον δυσαρεστημένο. Τι παραπάνω θέλει κανείς;
Όσκαρ Ουάιλντ (από το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι)

10. Συνήθιζα να καπνίζω δύο πακέτα την ημέρα και σιχαίνομαι που δεν είμαι πια καπνίστρια. Αλλά δεν θα θεωρήσω ποτέ τον εαυτό μου μη-καπνίστρια γιατί πάντα βρίσκω τους καπνιστές τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους στο τραπέζι.
Μισέλ Φάιφερ

11. Πάντα είχα σαν κανόνα να μην καπνίζω όταν κοιμάμαι και να μην σταματάω όταν είμαι ξύπνιος.
Μαρκ Τουέιν

12. Το κάπνισμα σκοτώνει. Αν πεθάνεις, έχεις χάσει ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής σου.
Μπρουκ Σιλντς

13. Θα σας πείραζε να μην καπνίσω;
Γκράουτσο Μαρξ

14. Αργά ή γρήγορα, όλοι σταματάνε να καπνίζουν.
Άγνωστος

15. Αν έφτιαχναν τα τσιγάρα και τα πούρα σε σχήμα ενός συγκεκριμένου μέρους του αντρικού σώματος, οι περισσότεροι άντρες θα το έκοβαν αμέσως. Ίσως αυτό δεν γίνεται επειδή τα πούρα μοιάζουν σε αυτό ούτως ή άλλως, και παρόλα αυτά, ακόμα βλέπεις άντρες να τα ρουφάνε σαν να χαιρετάνε, πεινασμένοι, τον σύντροφό τους που μόλις γύρισε από ένα μακρινό ταξίδι.
Ντουέιν Άλαν Χαν

16. Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις το κάπνισμα, είναι να έχεις μαζί σου βρεγμένα σπίρτα.
Ανώνυμος

17. Φίλησα το πρώτο μου κορίτσι και κάπνισα το πρώτο μου τσιγάρο την ίδια μέρα. Από τότε δεν ξαναβρήκα χρόνο για το κάπνισμα.
Αρτούρο Τοσκανίνι

18. Τα τσιγάρα είναι δολοφόνοι που ταξιδεύουν μέσα σε πακέτα.
Μαίρη Οτ

19. Το να πιστεύουμε ότι κάτι κάνουμε, τη στιγμή που δεν κάνουμε τίποτα, είναι η πρώτη παραίσθηση του καπνίσματος.
Ραλφ Γουόλντο Έμερσον

20.Από τότε που σταμάτησα το κάπνισμα, αποφάσισα να αφήσω μουστάκι, γιατί είναι καλύτερο για την υγεία. Άδειασα μάλιστα την ταμπακέρα μου από τσιγάρα και τη γέμισα με ψεύτικα μουστάκια, τα οποία πρόσφερα στους φίλους μου λέγοντας: Μουστάκι; Μουστάκι; Μουστάκι; Περίεργο, κανείς δεν τόλμησε να πάρει ποτέ.
Σαλβαδόρ Νταλί

21. Καπνιστές, η υγεία δεν είναι το παν, αλλά χωρίς την υγεία, όλα τα υπόλοιπα είναι τίποτα.
Ανώνυμος

22. Οι ζώνες καπνιστών στα εστιατόρια είναι σαν ζώνες ούρησης σε πισίνες.
Ανώνυμος

23. Το τσιγάρο είναι ένας φορητός ψυχολόγος.
Τέρι Γκιγιεμέ

24. Είναι εύκολο να κόψεις το τσιγάρο. Το έχω κάνει εκατοντάδες φορές.
Μαρκ Τουέιν

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αστεία βίντεο με παρκαρίσματα

Παρακολουθήστε ορισμένα αστεία βίντεο με παρκαρίσματα.













Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Οι φωτογραφίες που προσπάθησαν να αλλάξουν την ιστορία

Αν μια εικόνα λέει χίλιες λέξεις, τότε καθίσταται μάλλον προφανές γιατί το Photoshop έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο ισχυρά όπλα χειραγώγησης μιας φωτογραφίας και του μηνύματος που επιχειρεί να προωθήσει.

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την ως δια μαγείας εξαφάνιση των ελιών στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού της χώρας κ. Κώστα Σημίτη σε προεκλογική αφίσα του 2000, λες και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά καθορίζουν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου;




Πολύ πριν την πρώτη κυκλοφορία του Photoshop, η παραποίηση εικόνων, (γνωστή και ως fauxtography), αποτελούσε διαδομένη πρακτική για εμπορικούς ή πολιτικούς λόγους. Κι ενώ κάποιοι φωτογράφοι παραποιούσαν την απτή απεικόνιση του φωτογραφικού φακού για να πετύχουν το ιδανικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, άλλοι ακολουθούσαν τη συγκεκριμένη πρακτική ως μέσο παραπλάνησης, προπαγάνδας και πολιτικού κέρδους, λίγες δεκαετίες μόνο μετά την πρώτη φωτογραφία της "camera obscura" από τον Niepce το 1814.

Με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία, ίσως του πιο γνωστού εργαλείου κάθε φωτογράφου και web designer στις 10 Φεβρουαρίου 2010, ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στις πιο διάσημες φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν ως όπλα εναντίον της αλήθειας, σχεδόν απ’ την αρχή της ιστορίας της φωτογραφίας.

1860 - Το κεφάλι του αμερικανού προέδρου Abraham Lincoln στο σώμα του πολιτικού John Calhoun





1865 – Οι στρατηγοί του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου. Ο στρατηγός Francis Blair στην άκρη δεξιά προστέθηκε αργότερα





1920 – Που πήγε ο Τρότσκυ; Μια από τις πιο γνωστές φωτογραφίες της ρωσικής επανάστασης παρουσιάζει τον Λένιν να εμψυχώνει τον κόκκινο στρατό πριν αναχωρήσει για το πολωνικό μέτωπο. Όμως, όταν λίγα χρόνια μετά ο Στάλιν θεώρησε τον Τρότσκι και τον Καμένεφ εχθρούς του λαού, διέταξε οι μορφές τους να διαγραφούν από τα δεξιά της εξέδρας, όπως και κάθε αναφορά της συνεισφοράς τους στην επανάσταση





1930 – Ο Στάλιν συνήθιζε να αφαιρεί από τις φωτογραφίες όσους δεν έχαιραν πλέον της εκτίμησης του, όπως ο Κομισάριος στα δεξιά





1936 – Ανάλογη πρακτική με τον Στάλιν ακολούθησε και ο Mao Tse Tung, όπως με τον Po Ku στα αριστερά





1937 – Ανάλογα έπραξε και ο Χίτλερ όταν για άγνωστο λόγο διέταξε να αφαιρεθεί από τη φωτογραφία στα δεξιά του ο Goebbels





1942 – Η «ηρωική» πόζα του Μουσολίνι δε θα μπορούσε να είναι τόσο ηρωική με τον ιπποκόμο να του κρατάει το άλογο





1945 – Σοβιετικοί στρατιώτες υψώνουν τη σημαία της ΕΣΣΔ στην κορυφή του Reichstag. Ο στρατιώτης που στηρίζει τον σημαιοφόρο φορά ένα ρολόι σε κάθε χέρι, κρίθηκε ως δείγμα πλιάτσικου και η φωτογραφία υπέστη τεχνική επεξεργασία ώστε να φαίνεται μόνο ένα





1970 - Η φωτογραφία της Mary Ann Vecchio πάνω από το σώμα του νεκρού φοιτητή Jeffrey Miller στο Kent State University, όταν η αμερικανική εθνοφρουρά άνοιξε πυρ εναντίον διαδηλωτών, σκοτώνοντας 4 και τραυματίζοντας 1, κέρδισε το βραβείο Pulitzer. Όταν όμως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό LIFE ο πάσσαλος πίσω από την Vecchio αφαιρέθηκε






1984 – Όταν ο Paul Mccartney ανακάλυψε ότι με την επανακυκλοφορία του δίσκου των Beatles είχε κόψει το τσιγάρο





1994 – Η φωτογραφία του OJ Simpson από την αστυνομία λίγο μετά τη σύλληψη του παραποιήθηκε από το περιοδικό Time για να φαίνεται πιο άγριος και μαυριδερός





1997 – Μετά το θάνατο 58 τουριστών σε τρομοκρατική επίθεση στο Luxor της Αιγύπτου, η σουηδική εφημερίδα Blick παραποίησε το νερό στο έδαφος ώστε να μοιάζει με αίμα





2001 - Φωτογραφία τουρίστα στους Δίδυμους Πύργους, δευτερόλεπτα πριν την επίθεση της 11ης Σεπτέμβρη, που έκανε το γύρο του internet





2001 – Άλλη μια «ιστορική» φωτογραφία που έκανε το γύρο του ίντερνετ, χωρίς όμως να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα





2003 – Ο συνδυασμός δύο διαφορετικών φωτογραφιών, ενός βρετανού στρατιώτη καθώς γνέφει σε ιρακινούς αμάχους να πέσουν κάτω, με στόχο τη δραματικότητα της σκηνής, κόστισε στον φωτογράφο των Los Angeles Times τη δουλειά του





2004 – Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του γερουσιαστή John Kerry για την υποψηφιότητα του κόμματος των Δημοκρατικών, η Jane Fonda σε φωτογραφία του 1972 συνάντησε τον υποψήφιο σε φωτογραφία του 1971





2004 – Πολιτική προπαγάνδα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του George W. Bush





2004 - Η φωτογραφία η οποία έκανε το γύρο του διαδικτυακού κόσμου δείχνει στην πραγματικότητα δύο μικρούς ιρακινούς να κρατάνε χαρτόνι στο οποίο αναγράφεται «Καλώς Ήρθατε Πεζοναύτες» και όχι «Ο στρατιώτης Boudreaux σκότωσε τον πατέρα μου και βίασε την αδερφή μου» όπως διαδόθηκε ευρέως, (σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του ίδιου του στρατιώτη)





2006 – Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την πρωτεύουσα του Λιβάνου κατά τη διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής τονίστηκαν με ιδιαίτερα πρόχειρο τρόπο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που ζήτησε συγγνώμη και την απέσυρε από την ιστοσελίδα του






2007 - Όταν το στήθος της Emma Watson μεγάλωσε ως δια μαγείας σε διαφημιστική αφίσα της αμερικανικής αλυσίδας σινεμά IMAX, με αποτέλεσμα να αποκηρυχτεί δημόσια από τη Warner Brothers





2007 – Παχάκια τέλος για τον Nicola Sarkozy από το γαλλικό περιοδικό Paris Match





2008 - Η συγκεκριμένη φωτογραφία που κόσμησε τα εξώφυλλα πολλών γνωστών εφημερίδων παρουσιάζει την επιτυχημένη εκτόξευση τεσσάρων ιρανικών πυραύλων, όμως στην πραγματικότητα παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη και ο τρίτος από αριστερά δεν εκτοξεύθηκε ποτέ





2008 - Όταν ο Ομπάμα κάπνιζε





2009 - Τίτλοι τέλους με χιούμορ από Ελλάδα



Πηγή
Διαβάστε όλη την ανάρτηση