Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Γυμνές Αεροσυνοδοί Καταζητούνται :P

Οι αεροσυνοδοί έβγαλαν άσεμνες φωτογραφίες εν ώρα πτήσης για να κάνουν πλακίτσα, όμως δε φαντάστηκαν πως θα κυκλοφορήσουν σε γνωστό site με περιεχόμενο πορνό. Η αεροπορική εταιρείας τώρα θα ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση... Δείτε και τι έκαναν καθαρά για λόγους ενημέρωσης:


Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Οι Γερμανοί ξαναχτυπούν


Μετά το γνωστό πλέον εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού focus με την χειρονομία του αγάλματος της αφροδίτης της μήλου, έχουμε και συνέχεια με ένα νέο δημοσίευμα του ίδιου περιοδικού. Αυτήν την φορά μας την λένε για τους τρόπους που διασκεδάζουμε, για τα φαγητά που τρώμε, για τους δρόμους τους οποίους έχουμε.


Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει πλέον εντελώς. Αυτό που θα έπρεπε να είναι από την αρχή, μια κριτική για την οικονομική κατάσταση και οικονομική διαχείριση της Ελλάδας (και άλλων χωρών όπως η πορτογαλλία και η ισπανία) όσον αφορά την ευρωζώνη, έχει μετατραπεί σε έναν "βρώμικο πόλεμο" εναντίον του πολιτισμού μας.

Αρχικά χρησιμοποιούν τα δικά μας κλεμμένα αγάλματα για να δημιουργήσουν άσεμνες χειρονομίες. Φίλοι γερμανοί σε τέτοιες χειρονομίες απαντάμε "Βάλτο στον πάτο σου!!".

Στη συνέχεια κριτικάρουν τον τρόπο διασκέδασης και τα φαγητά μας. Εσείς δεν δουλεύετε όλο τον χρόνο για να έρθετε στην Ελλάδα να κάνετε διακοπές; Εσείς δεν έρχεστε και τρώτε το greek-σουβλάκι; Εσείς (μαζί με άλλους πολιτισμένους ευρωπαίους) δεν έρχεστε και ξεσαλώνετε στα καλοκαιρινά μαγαζιά μας; Ρε την παλεύετε εκεί στο focus; Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνει που λέει και το άσμα...

Το νέο παραλήρημα των γερμανών. (Διαβάστε εδώ).

Το Ινιστιτούτο Καταναλωτή καλεί τους Έλληνες πολίτες σε μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. (Διαβάστε εδώ).

Παραθέτω και ένα απόσπασμα απο την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Γιαγιά τα έβαλε με καρχαρία


Μια γιαγιά κατάφερε να επιζήσει από την επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία με συνεχόμενες γροθιές και χτυπήματα, αφού ο καρχαρίας είχε αφαιρέσει αρκετά μεγάλο κομμάτι από τη σάρκα της.



Η 60χρονη Paddy Trumbull υπέστη βαθιά τραύματα και έχασε τεράστια ποσότητα αίματος όταν της επιτέθηκε καρχαρίας την ώρα που εκείνη εξερευνούσε τον βυθό, στα νησιά Whitsunday της Αυστραλίας.

Παρά την περιπέτειά της, η 60χρονη ήταν ευδιάθετη και μάλιστα αστειεύτηκε στο νοσοκομείο πως ο καρχαρίας της έδωσε την ευκαιρία να κάνει επιτέλους πλαστική στους γλουτούς της. Παρόλα αυτά, οι γιατροί είπαν πως είναι τυχερή που επέζησε μετά από τέτοιο σοβαρό τραυματισμό.

Μιλώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου, είπε πως είχαν ενοικιάσει μια βάρκα με τον σύζυγό της και εξερευνούσαν τον βυθό. «Ξαφνικά ένιωσα ένα τρομερό και δυνατό τράβηγμα και ήξερα ακριβώς τι ήταν. Γύρισα προς τα πίσω και είδα τον τεράστιο καρχαρία.»

«Τότε σκέφτηκα πως δεν θα αφήσω αυτόν τον καρχαρία να με νικήσει και άρχισα να τον γρονθοκοπώ στην μύτη ξανά και ξανά. Εν συνεχεία, με τράβηξε κάτω από το νερό αλλά όχι για πολύ αφού άρχισα να τον κλοτσάω στον λαιμό,» δήλωσε η κ. Trumbull.

Η 60χρονη χρειάστηκε να παλέψει με τον καρχαρία, μήκους 1.5 μέτρου, γνωρίζοντας πως της είχε αφαιρέσει κομμάτι από τη σάρκα της, αφού μπορούσε να δει το αίμα, αλλά η ίδια δήλωσε πως δεν ένιωθε καθόλου πόνο.

Τραβήχτηκε στη βάρκα όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πριν να μεταφερθεί αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση.

Ο χειρούργος Mark Flanagan δήλωσε: «Υπολογίζουμε πως έχασε περίπου 40% του όγκου του αίματός της από το βαθμό του σοκ το οποίο υπέστη και το γεγονός ότι χρειάστηκε να τις χορηγήσουμε πολλές φυάλες αίματος.»

Η γιαγιά είπε πως είναι χαρούμενη που είναι ζωντανή. «Πρέπει να κάνω πλαστική στους γλουτούς μου, οπότε αυτό είναι θετικό.»

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Αναστήθηκε την ώρα της κηδείας της

Οι υπάλληλοι ενός γραφείου τελετών, στο Κάλι της Κολομβίας, έπαθαν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής τους όταν μία 45χρονη γυναίκα, που φαινόταν νεκρή, άρχισε ξαφνικά να αναπνέει και να κουνιέται την ώρα που ετοιμάζονταν να την κηδέψουν.



Τα τοπικά μέσα ανέφεραν πως η γυναίκα είχε θεωρηθεί κλινικά νεκρή από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, εξαιτίας νευρολογικού προβλήματος.

«Τα μηχανήματα, στα οποία ήταν συνδεδεμένη η ασθενής, έδειχναν μηδενική αρτηριακή πίεση και μηδέν καρδιακούς παλμούς,» όπως ανέφερε ο Miguel Angel Saavedra, γιατρός στην κλινική που νοσηλευόταν η 45χρονη.

Η γυναίκα, όμως, δεν ήταν ουσιαστικά νεκρή και εμφάνιζε ένα σύνδρομο που οι γιατροί αποκαλούν «Σύνδρομο του Λαζάρου».

Την ώρα που πήγαν οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών να της βάλουν φορμαλδεΰδη, η γυναίκα άρχισε να αναπνέει ξανά και να κινείται.

Η 45χρονη, το όνομα της οποίας δεν ανακοινώθηκε, ξαναμπήκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ατακες που ειπωθηκαν σε δικαστηρια


Διαβάστε ορισμένους πραγματικά αστείους διαλόγους που έχουν ειπωθεί σε δικαστήρια.








Ε. Πως είναι τ' όνομά σας;
Α. Παπαδόπουλος Κων/νος.
Ε. Μάλιστα. Kαι ποια είναι η οικογενειακή σας κατάσταση;
Α. Ε. Έτσι κι έτσι..

Ε. Με ποια γυναίκα ήσασταν εκείνο το βράδυ;
Α. Με την πρώην χήρα μου.

Ε. Πείτε μας γιατρέ πόσες νεκροψίες έχετε κάνει σε νεκρούς;
Α. Μα όλες οι νεκροψίες σε νεκρούς γίνονται...

Ε. Θυμάστε την ακριβή ώρα που εξετάσατε το θύμα;
Α. Η νεκροψία έγινε στις 10.30.
Ε. Και το θύμα ήταν νεκρό;
Α. Όχι είχε κάτσει στο τραπέζι και προσπαθούσε να καταλάβει γιατί του κάνω νεκροψία...

Ε. Μπορείτε να μας περιγράψετε το άτομο που είδατε;
Α. Ήταν ψηλός και είχε γένια
Ε. Και ήταν άντρας ή γυναίκα;

Ε. Σε τι συμπέρασμα καταλήξατε από την εξέταση του κόλπου του θύματος;
Α. Ότι υπήρχαν ίχνη σπέρματος.
Ε. Αντρικού σπέρματος;

Ε. Και τι συνέβη τότε;
Α. Μου είπε ότι πρέπει να με σκοτώσει γιατί τον αναγνώρισα
Ε. Και σας σκότωσε;


Ε. Ποια είναι η σχέση σου με την μάρτυς;
Α. Είναι κόρη μου.
Ε. Ήταν κόρη σας στις 14 Ιουνίου του 1985;

Ε. Για πείτε μας τι έγινε;
Α. Αργά το βράδυ έπεσε για ύπνο και το πρωί ήταν νεκρός
Ε. Δηλαδή το πρωί που σηκώθηκε ήταν ήδη νεκρός;

Ε. Μπορούσατε να τον δείτε από 'κει που ήσασταν;
Α. Μπορούσα να δω μόνο το κεφάλι του
Ε. Μάλιστα, και που ήταν το κεφάλι του;
Α. Πάνω στον λαιμό του

Ε. Πίνατε εν ώρα υπηρεσίας;
Α. Όχι είχα έρθει πιωμένος

Ε. Είστε σίγουρη ότι αυτός σας κόλλησε Aids;
Α. Μάλιστα, απόλυτα.
Ε. Πριν ή μετά τον θάνατό του;

Ε. Έδειχνε στο πρόσωπο ότι πονούσε;
Α. Είναι τόσο άσχημη που δείχνει σαν να πονάει συνέχεια.

Ε. Τι ακριβώς σας είπε;
Α. Πως θα με σκοτώσει αν δεν τα κατάφερνα.
Ε. Και πως το ερμηνεύσατε εσείς;

Ε. Ποιος σκοτώθηκε στο ατύχημα, εσείς ή ο αδελφός σας;

Ε. Ο κατηγορούμενος σας σκότωσε;

Ε. Πείτε μας την αλήθεια, ήσασταν εκεί μέχρι που φύγατε;

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Η ιστορία των ανθρώπων σε 3 μόνο λεπτά!

Και όμως, ολόκληρη η ιστορία… όλα όσα γνωρίζουμε από την Μεγάλη Έκρηξη μέχρι και τη μέρα που ο άνθρωπος πάτησε για πρώτη φορά στο φεγγάρι, μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα ευρηματικό φιλμάκι τριών λεπτών.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Σεξομανής μετακομίζει γιατί τελείωσαν οι γειτόνισσες

Ο 27χρονος σεξομανής ονόματι Ντάνυ Τζέιμς, δημιουργός τατουάζ, υποστηρίζει πως έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις με περισσότερες από 500 γυναίκες .


Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην εφημερίδα Sun έχει σπαταλήσει εκατοντάδες χιλιάδες λίρες στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του. Αφού δεν άφησε ούτε θηλυκή γάτα στο παραθαλάσσια θέρετρο της "Αγ. Άννης" στο Λάνκαστερ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μετακομίσει προς εξεύρεση νέων σεξουαλικών εμπειριών.


Όπως δήλωσε ο αχόρταγος νεαρός: “Μόλις πάω με όλες τις γυναίκες στην πόλη δεν μπορώ να κοιμηθώ με αποτέλεσμα να δίνω μια περιουσία στα ταξί για να πάω σε άλλη περιοχή”.


Ο Ντάνυ έχει ξεκινήσει ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον εθισμό του, αφού τα συνεχή one-night stands του προκάλεσαν κατάθλιψη και τον κατέστρεψαν επαγγελματικά μιας και παρενοχλούσε όποιο θηλυκό έβρισκε μπροστά του.


“Ο κόσμος νομίζει πως το πρόβλημά μου είναι αστείο και συχνά με κοροϊδεύει, χωρίς να έχουν ιδέα για το πόσο σοβαρό είναι”, υπογράμμισε ο 27χρονος.


Ο ψυχοθεραπευτής του τόνισε: “ Ο εθισμός στο σεξ μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα και για τα δύο φύλα. Είχα πελάτισσα μια 31χρονη γυναίκα η οποία είχε 127 σεξουαλικούς συντρόφους μέσα σε έξι μήνες. Δεν μπορούσε να σταματήσει με τίποτα”.


Ο Ντάνυ, σκοπεύοντας να αφήσει πίσω το αμαρτωλό παρελθόν του- το οποίο αρκετοί άνδρες θα ζήλευαν, σύναψε σχέση με μια κοπέλα και άνοιξε ένα κατάστημα στο Λίβερπουλ.

Ας του ευχηθούμε λοιπόν περαστικά και κουράγιο στην κοπέλα του!

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Έμαθαν το θάνατο του αδερφού τους από το Facebook

Δύο δίδυμες αδερφές, την ημέρα του εορτασμού των 20ων γενεθλίων τους, μπήκαν στο Facebook προκειμένου να δουν τα ευχετήρια μηνύματα που τους είχαν στείλει.


Σε αντίθεση όμως με αυτό που περίμεναν, οι 20χρονες Άντζελα και Μαριάννα Βουρλή, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ανακάλυψαν πως υπήρχαν μηνύματα τα οποία έγραφαν «RIP Κρις Νέιλορ» και «RIP Μπόμπι».

Τους πήρε λίγα λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι τα μηνύματα αναφέρονταν στον 17χρονο αδερφό τους, Μπομπ. Αμέσως μετά, τα αδέρφια προσπάθησαν να επικοινωνήσουν ανεπιτυχώς με τον αδερφό τους και έτσι κάλεσαν τη μητέρα τους.

«Κάλεσα την μητέρα μου και της είπα: “Μητέρα, ο Κρις Νέιλορ είναι νεκρός -μόλις το διάβασα στο Facebook. Αλλά ο Μπομπ, που είναι; Βρήκα μηνύματα που αναφέρονταν και σε αυτόν”» δήλωσε η Άντζελα.

Η μητέρα γνώριζε ότι ο γιός της είχε βγει με τον Κρις. Εν συνεχεία, η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να μάθει τι αληθινά συνέβαινε.

Ο Μπομπ, ήταν ένας από τους τρείς έφηβους, οι οποίοι σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε σε κολόνα λόγω της δυνατής βροχής, σε περιοχή του Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Ο θείος του άτυχου Μπομπ, Πίτερ Ματέλης, ανέφερε: «Ο χειρότερος εφιάλτης ενός γονιού είναι να χάνει το παιδί του σε τροχαίο, αλλά το να το μαθαίνεις από το Facebook και να μην έχεις ενημερωθεί από την αστυνομία, είναι τραγικό.»

Η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι δυσκολεύονταν να αναγνωρίσει το θύμα. Η οικογένεια όμως, είδε τα μηνύματα στο Facebook έξι ώρες μετά το θάνατο του Μπομπ.

Παρόλο που όλοι σήμερα θεωρούν τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης τον πιο άμεσο και πιο εύκολο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των ατόμων, υπάρχουν κάποια γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα γίνουν γνωστά μέσω τέτοιων δικτυακών τόπων, όπως το Facebook.

Πηγή
Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Τι μεγαλώνει 3 φορές, στη θέα μιας γυναίκας;

Αν και είμαστε σίγουροι οτι όλοι νομίζετε πως ξέρετε την απάντηση, ας δούμε τι λέει η επιστήμη για το θέμα: το μέρος του ανδρικού σώματος που μπορεί να να γίνει μέχρι και τρεις φορές μεγαλύτερο όταν ο άνδρας βρεθεί με μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει, είναι..
οι κόρες των ματιών του!!

Την ανακάλυψη έκανε πρώτος ο Eckhard Hess, καθηγητής βιοψυχολογίας στο University of Chicago, όταν το 1975 πραγματοποίησε μια σειρά πειραματικών ερευνών με αντικείμενο τις κόρες των ματιών. Στα πειράματα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες οι οποίοι έπρεπε να κοιτάξουν πέντε φωτογραφίες που απεικόνιζαν:
έναν γυμνό άνδρα, μια γυμνή γυναίκα, ένα τοπίο, ένα μωράκι και μια μητέρα με ένα μωρό στην αγκαλιά.


Τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο Hess είναι εντυπωσιακά!

Οι κόρες των ματιών στις γυναίκες έφτασαν στην μέγιστη διαστολή όταν αντίκρυσαν την φωτογραφία της μητέρας με το μωρό στην αγκαλιά και κατά δεύτερο λόγο στην θέα του γυμνού άνδρα.

Οι κόρες των ματιών των ομοφυλόφιλων ανδρών διαστάλθηκαν όταν είδαν τον γυμνό άνδρα και κατα δεύτερο λόγο την φωτογραφία του μωρού!

Και φτάνουμε στην διαστολή των ματιών των ετεροφυλόφιλων ανδρών.
Τα πειράματα έδειξαν οτι οι κόρες τους συστέλονταν όταν αντίκρυζαν τον γυμνό άνδρα
ενώ διαστέλονταν κάθε φορά που έβλεπαν την ερωτική φωτογραφία της γυναίκας.

Το μέγεθος της διαστολής ήταν ανάλογο με το πόσο επιθυμητη ήταν για τον καθένα η συγκεκριμένη γυναίκα με αποτέλεσμα οι ανδρικές κόρες να γίνονται μέχρι και τριπλάσιες σε μέγεθος στην θέα μιας ιδιαιτέρως ελκυστική και σέξυ γυναικείας φωτογραφίας!!

Ένα επιπλέον συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Hess είναι πως οι κόρες των ματιών στους ανθρώπους μεγαλώνουν σημαντικά σε δύο ακόμη περιπτώσεις:
1. όταν βρίσκουν την λύση σε κάτι που τους απασχολεί έντονα
2. όταν κάνουν μια πολύ πολύ σκανταλιάρικη σκέψη!!

Την επόμενη φορά πάντως που θα θελήσετε να διαπιστώσετε πόσο πολύ αρέσετε σε κάποιον δεν έχετε παρά να κοιτάξετε βαθιά μέσα στα μάτια του: εάν οι κόρες των ματιών του έχουν μεγαλώσει επικίνδυνα τότε... πρόσω ολοταχώς!!

[πηγη]
Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Oδηγίες για σεισμό...

Τι πρέπει και τι δεν πρεπει να κάνετε σε περίπτωση σεισμού:
1. Μην αρχίσετε να τρέχετε πανικόβλητοι από το ένα γραφείο στο άλλο φωνάζοντας , όλοι το ξέρουν ότι γίνεται σεισμός.

2. Σταθείτε κάτω από τραπέζια ή γραφεία. Βάλτε μια σφυρίχτρα στο στόμα και αλειφτείτε με τζατζίκι έτσι ώστε να σας βρουν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ.

3. Σε περίπτωση που σας έχει έρθει το μόνιτορ καπέλο, μείνετε εκεί που είστε διότι μπορεί να προκαλέσετε πανικό στους γύρω σας νομίζοντας ότι είστε εξωγήινος.

4. Αν σας έρθει η κυρα-Κατίνα από το πουθενά, μην πανικοβληθείτε, μάλλον συγύριζε στην ταράτσα.

5. Μην παίρνετε τηλέφωνο στο κινητό σας τσάμπα!!! Έτσι κι αλλιώς και το σταθερό την ώρα του σεισμού είναι κινητό.

6. Προς θεού, μην αρχίσετε και κλέβετε μνήμες, οθόνες, ποντίκια κτλ. εκμεταλλευόμενοι το γεγονός.

7. Μην πάτε να κατέβετε με το ασανσέρ είναι άσκοπο, θα κατέβετε μαζί με τον όροφο.

8. Αν βρίσκεστε έξω την ώρα του σεισμού μείνετε έξω, αν βρίσκεστε μέσα μείνετε μέσα. Αν προβληματίζεστε για το αν ήσασταν έξω ή μέσα μάλλον έγινε της κακομοίρας!!!!!!

9. Μην αρχίσετε τα τηλέφωνα στον Βαρώτσο. Δεν απαντάει ο αλήτης!!!!!

10. Μην τρέχετε προς την έξοδο κινδύνου, δεν υπάρχει τέτοια έξοδος.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Κορίτσι 13 χρονών φαίνεται 50


Κάποιοι, όταν μπαίνουν στα 50, παθαίνουν την κρίση της μέσης ηλικίας. Η Zara Hartshorn, όμως, αναγκάζεται να συμβιβαστεί με την ιδέα από την τρυφερή ηλικία των 13 ετών.



Αν και ηλικιακά η Zara είναι έφηβη, η όψη της μοιάζει με μίας 50άρας, καθώς πάσχει από μία σπάνια ασθένεια. Όλο αυτό έχει καταρρακώσει την αυτοπεποίθηση της νεαρής, όταν όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της σφύζουν από ζωντάνια.

Η Zara πάσχει από λιποδυστροφία, ένα σύνδρομο που κάνει τον λιπώδη ιστό, κάτω από το δέρμα, να διαλύεται ακόμα και όταν το δέρμα συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Η κληρονομική αυτή πάθηση είναι εξαιρετικά σπάνια και μόλις 2.000 άτομα σε όλο τον κόσμο την έχουν. Για τη Zara, όμως, έχει καταστροφικές κοινωνικές επιπτώσεις. Η νεαρή δίνει αγώνα για να βρει μία θέση στον κόσμο που την περιβάλλει, παρά τα πειράγματα και τις κοροϊδίες των συνομήλικών της.

Λόγω της κατάστασής της, η Zara έμοιαζε με μία ώριμη γυναίκα πριν ακόμα κλείσει τα 10 της χρόνια. Σήμερα, έφηβη πλέον, μοιάζει κατά πολύ μεγαλύτερη από τους περισσότερους γονείς των συνομηλίκων της.

«Με αποκαλούν “γιαγιά”,» δηλώνει απογοητευμένη η ίδια.


Οικογενειακή ασθένεια

Δυστυχώς, η λιποδυστροφία αποτελεί οικογενειακή υπόθεση για τους Hartshorm. Η μητέρα και τα δύο αδέρφια της Zara πάσχουν από την ίδια γενετική διαταραχή, αλλά το σύνδρομο είναι πιο εμφανές στη Zara. Σε ηλικία 13 ετών, η νεαρή μοιάζει μεγαλύτερη από την 21χρονη αδερφή της, Jolene, και τον 16χρονο αδερφό της, Tommy, που πάσχουν και αυτοί από την ίδια πάθηση.

Η μητέρα της Zara ανακάλυψε ότι η κόρη της πάσχει από την ίδια διαταραχή λίγες μέρες αφότου την έφερε σπίτι από το μαιευτήριο. «Το είχα ξαναδεί με τα άλλα δύο μου παιδιά -η χαλαρότητα στο δέρμα, το ταλαιπωρημένο πρόσωπο και οι ρυτίδες γύρω από το πηγούνι. Δεν είχα ξαναδεί όμως τόσο σοβαρή κατάσταση σε ένα βρέφος ελάχιστων ημερών. Η καρδιά μου καταρρακώθηκε. Ένιωσα απίστευτες ενοχές, γιατί ήξερα από όταν ήταν μωρό τον πόνο που θα βίωνε για όλη της τη ζωή και ήξερα ότι εξαιτίας μου έπασχε από αυτή τη διαταραχή,» δήλωσε η μητέρα της Zara.

Η ίδια η έφηβη δήλωσε πως προσπαθεί να είναι δυνατή, αλλά όταν την πειράζουν οι συμμαθητές της νιώθει άσχημα και πολλές φορές δεν πηγαίνει καθόλου στο σχολείο. Οι οδηγοί των λεωφορείων αρνούνται να πιστέψουν πως είναι 13 ετών και αναγκάζεται να πληρώσει κανονικό εισιτήριο. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο ή το σινεμά.

Η Zara καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να σηκώσει το ανάστημά της στους συμμαθητές, αλλά φοβάται για την ασφάλειά της. «Εάν μπορώ να τρέξω και να κρυφτώ, τους απαντάω και μετά το βάζω στα πόδια. Αλλά τις περισσότερες φορές απλά κάθομαι και τους υπομένω, χωρίς να αντιδρώ. Φοβάμαι μην με χτυπήσουν.»


Φόβος για το μέλλον

Παρόλα αυτά, η Zara κάνει όνειρα για το πώς θα είναι η ζωή της ως ενήλικας. «Θέλω να βρω μία δουλειά, να εργαστώ part-time ως δασκάλα και αισθητικός,» αναφέρει η ίδια.

Η μητέρα της, που σε ηλικία 40 ετών μοιάζει πολύ μεγαλύτερη απ' ότι είναι, δήλωσε πως η ζωή της κατέρρευσε λόγω της ανασφάλειας που νιώθει από τη λιποδυστροφία. Είχε μία σειρά από άσχημες σχέσεις, ενώ τα παιδιά της προέρχονται από διαφορετικούς πατεράδες. Όπως λέει η ίδια, ο πατέρας της Zara δεν έχει καμία συμμετοχή στη ζωή της.

Η 40χρονη φοβάται πολύ για το μέλλον της Zara. «Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος τρόπος για να την προστατεύσω. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα είναι πρόθυμος να την κοροϊδέψει και να την γελοιοποιήσει.»


Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για τη λιποδυστροφία, η κοσμητική χειρουργική μπορεί να μετριάζει μέχρι ένα βαθμό τις επιπτώσεις. Η εναλλακτική αυτή, όμως, κοστίζει για μία οικογένεια που επιβιώνει χάρη στην κοινωνική αρωγή.

Εντούτοις, η Zara ελπίζει πως κάποια μέρα θα μπορέσει να ζητήσει βοήθεια και να ζήσει μία πιο φυσιολογική ζωή. «Αισθάνομαι πως αν φτιάξει το πρόσωπό μου, θα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση,» δήλωσε η ίδια.

Πηγή

Η εν λόγω κυρία λοιπόν, αφού έζησε από πρώτο χέρι τις επιπτωσεις της ασθένειας και αφού είχε ήδη δύο παιδιά που νοσούν, αποφάσισε να κάνει και ένα τρίτο... Συγχαρητήρια..
Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ο Πελεκάνος τρελάθηκε!!!

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Οδηγός κινηματογράφου!

1. Κατά τη διάρκεια αστυνομικών ερευνών επιβάλλετε τουλάχιστον μια επίσκεψη σε στριπτηζάδικο.
2. Όλοι οι αεραγωγοί εξαερισμού οποιουδήποτε κτηρίου είναι τέλειες κρυψώνες. Κανείς δεν θα σκεφτεί να κοιτάξει για σένα εκεί και επίσης μπορείς να ταξιδέψεις σε οποιοδήποτε μέρος του κτηρίου.
3. Όταν πληρώνεις τον ταξιτζή μην κοιτάξεις το πορτοφόλι σου, απλός πάρε ένα χαρτονόμισμα στη τύχη και δώσε το. Πάντα είναι το σωστό ποσόν.
4. Οι κουζίνες δεν έχουν διακόπτη για το φως. Όταν μπεις στη κουζίνα το βράδυ άνοιξε τη πόρτα του ψυγείου και χρησιμοποίησε το για φωτισμό.
5. Οι ειδήσεις στη τηλεόραση συνήθως περιέχουν κάποια ιστορία που σε επηρεάζει άμεσα την κατάλληλη στιγμή.
6. Ένα και μόνο σπίρτο είναι αρκετό για να φωτίσει ένα δωμάτιο στο μέγεθος του σταδίου Wembley.
7. Πάντα υπάρχει ελεύθερος χώρος στάθμευσης έξω από το κτήριο που πρέπει να επισκεφτείς.
8. Ένας ντετέκτιβ μπορεί να λύσει μια υπόθεση μόνο αφού τεθεί σε διαθεσιμότητα.
9. Δεν έχει σημασία πόσοι είναι οι εχθροί σε μια μάχη πολεμικών τεχνών. Οι εχθροί θα περιμένουν ένας ένας χορεύοντας απειλητικά γύρω σου μέχρι να έρθει η σειρά τους.
10. Αν μένεις σε στοιχειωμένο σπίτι οι γυναίκες πρέπει να διερευνήσουν τυχών παράξενους θορύβους ντυμένες με τα πιο προκλητικά εσώρουχα.
11. Αν θέλεις να περάσεις για Γερμανός δεν χρειάζεται να μιλάς τη γλώσσα απλά χρησιμοποίησε γερμανική προφορά.
12. Ο πύργος του Άιφελ φαίνεται από οποιοδήποτε παράθυρο στο Παρίσι.
13. Πιθανός να επιζήσεις σε μια μάχη κατά τη διάρκεια πολέμου εκτός αν κάνεις το λάθος να δείξεις σε κάποιο τη φωτογραφεία αυτής που σε περιμένει σπίτι.
14. Ένας άντρας δεν θα δείξει το παραμικρό σημάδι πόνου καθώς των χτυπούν αλύπητα αλλά θα σπαράζει όταν μια γυναίκα του καθαρίζει τις πληγές.
15. Είναι εύκολο να προγειώσεις αεροπλάνο εφόσον υπάρχει κάποιος στο πύργο ελέγχου να σου μιλά.
16. Το κοκκινάδι δεν βγαίνει ποτέ ακόμα και μετά από κατάδυση.
17. Τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα σχεδόν πάντα ανατινάζονται.
18. Οι μεσαιωνικοί αγρότες διάθεταν άψογα δόντια.
19. Όλες οι ελεύθερες γυναίκες έχουν κατοικίδια γάτα.
20. Όταν ξυπνάς από ένα εφιάλτη θα βρεθείς καθιστός στο κρεβάτι και θα αγκομαχάς.
21. Όταν ένας άντρας πυροβολεί εναντίων άλλων 20 έχει περισσότερες πιθανότητες να τους σκοτώσει όλους μαζί παρά αυτοί εκείνον.
22. Όταν σβήσεις τα φώτα και πάς για ύπνο όλα στο δωμάτιο θα είναι ακόμη καθαρά ορατά στις αποχρώσεις του μπλε.
23. Οι ήρωες ταινιών δράσεως ποτέ δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία η ζημιές ασχέτως του ότι ισοπεδώνουν ολόκληρες πόλεις.
24. Όση ζημιά και να πάθει ένα διαστημόπλοιο το σύστημα εσωτερικής βαρύτητας ποτέ δεν σταματά να δουλεύει.
25. Όλες οι βόμβες έχουν ηλεκτρονικό χρονόμετρο με μεγάλη κόκκινη ένδειξη για το πότε θα εκραγούν.
26. Όλοι οι ηθοποιοί είναι υπεράνθρωποι και δεν χρειάζονται ποτέ να χρησιμοποιήσουν το αποχωρητήριο.
27. Οποιοσδήποτε υπολογιστής ακόμα και στη μέση της ερήμου είναι ικανός να μπει παράνομα σε κυβερνητικά συστήματα.
28. Αν συναντήσεις εξωγήινους σίγουρα θα μιλούν την ίδια γλώσσα με εσένα.
29. Όλες οι χειροπέδες μπορούν να ξεκλειδωθούν εύκολα με ένα κλιπ.
30. Τα ψώνια από την υπεραγορά είναι πάντα σε καφέ χαρτοσακούλες και πάντα αρκετά για να γεμίσουν δυο σακούλες ακριβώς.
31. Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές είναι αρκετά δυνατοί για να μπουν στα συστήματα επικοινωνιών οποιαδήποτε εξωγήινου εισβολέα.
32. Αν χρειαστείς να εξουδετερώσεις μια βόμβα μην ανησυχείς πιο καλώδιο να κόψεις διότι πάντα θα διαλέξεις το σωστό.
33. Αν είσαι ξανθιά και όμορφη είναι πιθανό να γίνεις ειδικός στην πυρηνική φυσική στα 22 σου.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Την έθαψαν ζωντανή για λόγους... τιμής!

Ένα 16χρονο κορίτσι θάφτηκε ζωντανό από την οικογένειά του που θέλησε έτσι να ξεπλύνει την «τιμή» της, επειδή υποψιαζόταν ότι η άτυχη έφηβη διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με άνδρες, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.


Το φοβερό αυτό έγκλημα διαπράχθηκε στην Κάχτα, ένα χωριό κοντά στη Μαλάτια της νοτιοανατολικής Τουρκίας, περιοχής όπου πλειοψηφεί ο κουρδικός πληθυσμός.

«Η Μεντίν Μεμί βρέθηκε καθιστή σε μία τάφρο βάθους 2 μέτρων και οι αναλύσεις αποκάλυψαν χώμα μέσα στους πνεύμονες και το στομάχι της, κάτι που σημαίνει ότι θάφτηκε ζωντανή», δήλωσε στο Ανατολή ένας ιατροδικαστής, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται.

«Η κοπέλα βρέθηκε με δεμένα χέρια και τη στιγμή αυτού του μακάβριου εγκλήματος ήταν ζωντανή και είχε τις αισθήσεις της», πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

Το πτώμα της άτυχης νεαρής βρέθηκε στον κήπο του οικογενειακού σπιτιού τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού επί ένα μήνα και πλέον ήταν αγνοούμενη. Ο πατέρας και ο παππούς του θύματος συνελήφθησαν, αλλά δεν έχουν μιλήσει, όπως διευκρινίζει το πρακτορείο Ανατολή στη μετάδοση του.

Ας σημειωθεί πως η τουρκική κυβέρνηση και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις εντείνουν τις προσπάθειές τους τα τελευταία χρόνια να σταματήσουν τα εγκλήματα τιμής, που κάθε χρόνο στοιχίζουν τη ζωή πολλών ανθρώπων. Ωστόσο, οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν ότι το ξέπλυμα της τιμής με αίμα χαίρει ακόμα ευρείας ανοχής στην τουρκική κοινωνία και κυρίως στις κουρδικές περιοχές όπου σημειώνονται τα περισσότερα εγκλήματα αυτού του είδους.

Όμως, υπό την πίεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Τουρκία έχει αυξήσει τις ποινές για τα εγκλήματα τιμής που σήμερα μπορούν να επισύρουν και ισόβια κάθειρξη.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Τα 25 καλύτερα παιχνίδια στο Facebook!

Τα παιχνίδια που έχουν πρόσβαση οι χρήστες του fb όλο και βελτιώνονται εθίζοντας εκατομμύρια άνθρωπους με την απλότητα και το διαδραστικό τους περιβάλλον. Τα επόμενα χρόνια αναμένεται σημαντική βελτίωση στα γραφικά και στο gameplay ώστε να πλησιάσουν σε ποιότητα τα single-player games. Στον επόμενο πίνακα παρουσιάζονται τα 25 δημοφιλέστερα παιχνίδια για τον Ιανουάριο του 2010:

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα της... ΔΕΗ!!!

Με τα όργανα μετρήσεων στο... χέρι έμεινε χθες το πρωί το προσωπικό της ΔΕΗ που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ελέγχους για την παραλαβή του κλειστού υποσταθμού στη Θέρισο Ηρακλείου, καθώς η Επιχείρηση Ηλεκτρισμού αποφάσισε να κόψει το ρεύμα στον... εαυτό της!

Όχι, δεν πρόκειται για ανέκδοτο, αλλά για πραγματικό συμβάν, που προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, άφθονες στιγμές γέλιου στους ίδιους τους εργαζόμενους της Επιχείρησης.
Την ώρα που οι άνθρωποι εργάζονταν μέσα στον καινούργιο υποσταθμό, κατέφτασε υπάλληλος του εργολάβου που πραγματοποιεί τις διακοπές παροχής για απλήρωτες ή εκκρεμείς υποθέσεις για λογαριασμό της ΔΕΗ και έκοψε το ρεύμα, αφήνοντας άπαντες εμβρόντητους...

Ο καινούργιος κλειστός αυτός υποσταθμός, ο οποίος κατασκευάζεται δίπλα στον παλιό ανοιχτό υποσταθμό της Θερίσου, που πρόκειται να κλείσει για να αποδοθεί ως χώρος πρασίνου στο Δήμο Ηρακλείου, έχει ολοκληρωθεί εδώ και περίπου ένα δίμηνο. Την κατασκευή του υλοποίησαν δύο ανάδοχες εταιρείες, η μία στο κτηριακό κομμάτι και η άλλη στο κομμάτι των εγκαταστάσεων, και την περίοδο αυτή οι αρμόδιοι της ΔΕΗ ελέγχουν το έργο ώστε να γίνει προσεχώς η παραλαβή του.
Πώς όμως φτάσαμε χθες στο σημείο η ΔΕΗ να διακόψει την παροχή στον... εαυτό της; Προφανώς, είτε επειδή δεν έγινε η απαραίτητη αλλαγή χρήσης από εργοταξιακό ρεύμα κατά την κατασκευή σε ρεύμα για εσωτερική υπηρεσία της ΔΕΗ, είτε επειδή υπήρχαν χρωστούμενες πληρωμές από πλευράς των αναδόχων εργοληπτών, ο νέος υποσταθμός εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα στη σχετική "μαύρη" λίστα της Διεύθυνσης Διανομής.

Είναι εντυπωσιακό και το γεγονός πως κανένας μέσα από τη ΔΕΗ δεν αντιλήφθηκε καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις πως επρόκειτο για δικό της υποσταθμό!
Πέρα πάντως από το ευτράπελο της υπόθεσης, τα νέα είναι άκρως ευχάριστα γι’ αυτόν καθαυτό το νέο υποσταθμό.
Αύριο θα γίνει η πρώτη δοκιμαστική ηλέκτριση του υπόγειου καλωδίου που έρχεται από τη Φοινικιά, και στις 12 Φεβρουαρίου ο υποσταθμός θα έχει ηλεκτριστεί και θα ενταχθεί πλέον στο ενεργειακό σύστημα, αντικαθιστώντας τον παλιό και αναχρονιστικό υπαίθριο υποσταθμό.

[πηγη]
Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν βαριέστε...

1. Γράψτε μια ιστορία χωρίς τέλος....
2. Θέστε τέλος σε μια ιστορία χωρίς τέλος!
3. Κάντε επιτόπια πηδηματάκια μέχρι να πιάσετε το ταβάνι....(προτιμώνται υπαίθριοι χώροι)
4. Σκάψτε λακκούβες , όσο πιο πολλές μπορείτε, και μετά βουλώστε τες...
5. Δείτε τη Λάμψη και προσπαθείστε να μαντέψετε το επόμενο επεισόδιο.
6. Δείτε τις διαφημίσεις χωρίς να αλλάξετε κανάλι από το Σταρ.
7. Ζωγραφίστε μέσα σε μια βρεγμένη λεκάνη.
8. Χτίστε παλάτια στη άμμο κατά τη διάρκεια της παλλίροιας.
9. Δοκιμάστε πόσους γύρους του τετραγώνου μπορείτε να κάνετε κρατώντας την αναπνοή σας
10. Όταν ολοκληρώσετε το πρώτο κύκλο του παραπάνου τετραγώνου επαναλάβετε μέχρι να βαρεθείτε.
11. Σκοτώστε και καμιά μύγα
12. Μαγειρέψτε Αφρικάνικη κουζίνα.
13. Κάντε κάτι που νομίζετε πως είναι αδύνατο να κάνετε στο μπάνιο σας!
14. Κάντε το ίδιο και στη κουζίνα.
15. Μετά δοκιμάστε και το λεβητοστάσιο.
16. Γράψτε γράμμα στον Άη-Βασίλη.
17. Διαβάστε το Χρυσό Οδηγό.
18. Χαζέψτε τον Ήλιο - δείτε αν κινείται και πώς.
19. Παίξτε για να χάσετε...
20. Ακούστε μουσική με εικόνες.
21. Παίξτε τυφλόμυγα με ανοικτά τα μάτια...
22. Αλληλογραφείστε με τον γείτονά σας.
23. Ψάξτε για κατσαρίδες στη κουζίνα.
24. Σκοτώστε τες.
25. Λιανίστε τες και κάψτε τες.
26. Μαζέψτε όλη τη σκόνη από τα επιπλά σας.
27. Ζυγίστε τη.
28. Κατεβάστε τα σκουπίδια.
29. Ψαρέψτε στη πισίνα σας.
30. Γεμίστε τη πισίνα σας.
31. Δώστε δύναμη ζωής σε έναν μελλοθάνατο.
32. Δείτε τη χαρά στο προσωπό του καθώς πεθαίνει.
33. Προσπαθείστε να μιμηθείτε το τρόπο που τρώνε τα γουρούνια.
34. Πλυθείτε.
35. Ξεπλυθείτε.
36. Ποτίστε με βροχή.Συμβάλλετε στο έργο του Θεού.
37. Αγοράστε όσο πιο πολλά καλαμάκια μπορείτε.
38. Μετατρέψτε 1.000.000 δραχμές σε 10ρικα και μετρήστε τα. Αποκλείεται ο υπάλληλος της τράπεζας να μην έχει κάνει λάθος.
39. Ζωγραφίστε ένα βουνό.
40. Τώρα το βουνό χιονισμένο.
41. Τώρα ότι μετατρέπεται σε ηφαίστειο και καταστρέφει το μικρό χωριό που θα προσθέσετε από κάτω!
42. Σκουπίστε στο χώμα.
43. Έπειτα σφουγγαρίστε.
44. Κάντε πικ-νικ στο σαλόνι σας.
45. Ρίξτε κέρματα σε καρτοτηλέφωνο.
46. Καπνίστε τσίχλες.
47. Μασίστε τσιγάρα.
Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ποδοσφαιρικη Ανασκόπηση Σαβ/κου

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Premiership. Οι "κόκκινοι διάβολοι" επικράτησαν 3-1 εκτός έδρας της Αρσεναλ και διατηρήθηκαν σε απόσταση βολής από την Τσέλσι. Νίκες για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, γκέλα για Μίλαν.
Super League
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1 ΛΞ
Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-1 ΛΞ
Ξάνθη - Άρης 2-1 ΛΞ
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0 ΛΞ
Πανθρακικός - Εργοτέλης 3-2 ΛΞ
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0 ΛΞ
Ηρακλής - Καβάλα 1-0 ΛΞ
Γιάννενα - Λάρισα 2-0 ΛΞ

Παναθηναϊκός 49 (20) 38-12
Ολυμπιακός 43 (20) 29-11
ΠΑΟΚ 43 (20) 25-8
Άρης 32 (20) 24-18
ΑΕΚ 30 (20) 29-27
Αστέρας Τρίπολης 29 (20) 20-17
Ατρόμητος 26 (20) 25-24
Εργοτέλης 25 (20) 22-23
Ξάνθη 25 (20) 16-19
Καβάλα 24 (20) 17-18
Πανιώνιος 24 (20) 24-24
Ηρακλής 22 (20) 24-30
Γιάννενα 21 (20) 19-29
Λάρισα 21 (20) 19-29
Λεβαδειακός 19 (20) 18-30
Πανθρακικός 6 (20) 13-43


Ισπανία
Σεβίλλη - Βαλένθια 2-1 ΛΞ
Ατλ. Μαδρίτης - Μάλαγα 0-2 ΛΞ
Χετάφε - Σαταντέρ 0-0 ΛΞ
Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 0-2 ΛΞ
Χερέθ - Μαγιόρκα 2-1 ΛΞ
Τενερίφη - Σαραγόσα 1-3 ΛΞ
Βαγιαδολίδ - Αλμέρια 1-1 ΛΞ
Ντ. Λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 ΛΞ
Χιχόν - Μπαρτσελόνα 0-1 ΛΞ
Εσπανιόλ - Αθλ. Μπιλμπάο 1-0 ΛΞ

Μπαρτσελόνα 52 (20) 50-10
Ρεάλ Μαδρίτης 47 (20) 47-15
Βαλένθια 39 (20) 36-20
Σεβίλλη 36 (20) 31-22
Μαγιόρκα 34 (20) 34-23
Ντ. Λα Κορούνια 34 (20) 24-22
Χετάφε 31 (20) 27-24
Αθλ. Μπιλμπάο 30 (20) 24-25
Οσασούνα 26 (20) 20-21
Βιγιαρεάλ 26 (20) 31-29
Σαταντέρ 24 (20) 23-27
Χιχόν 24 (20) 20-22
Ατλ. Μαδρίτης 23 (20) 30-33
Εσπανιόλ 23 (20) 14-26
Μάλαγα 20 (20) 23-26
Αλμέρια 19 (20) 19-30
Βαγιαδολίδ 18 (20) 24-36
Σαραγόσα 17 (20) 23-42
Τενερίφη 17 (20) 17-39
Χερέθ 11 (20) 10-35

Αγγλία
Γουέστ Χαμ - Γούλβς ΑΝΒΛ
Χάλ - Τσέλσι 02/02 ΠΡΓ
Σάντερλαντ - Στόουκ 01/02 ΠΡΓ
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γ. 1-3 ΛΞ
Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτσμουθ 2-0 ΛΞ
Μπέρνλι - Τσέλσι 1-2 ΛΞ
Φούλαμ - Άστον Βίλα 0-2 ΛΞ
Χάλ - Γούλβς 2-2 ΛΞ
Λίβερπουλ - Μπόλτον 2-0 ΛΞ
Μπέρμιγχαμ - Τότεναμ 1-1 ΛΞ
Γουίγκαν - Έβερτον 0-1 ΛΞ
Γουέστ Χαμ - Μπλάκμπερν 0-0 ΛΞ

Τσέλσι 54 (23) 57-19
Μάντσεστερ Γ. 53 (24) 56-20
Άρσεναλ 49 (24) 60-28
Τότεναμ 42 (24) 45-25
Λίβερπουλ 41 (24) 42-26
Μάντσεστερ Σίτι 41 (22) 44-30
Άστον Βίλα 40 (23) 31-18
Μπέρμιγχαμ 34 (23) 22-23
Έβερτον 32 (23) 33-34
Μπλάκμπερν 28 (24) 25-40
Φούλαμ 27 (23) 26-28
Στόουκ 25 (21) 19-26
Σάντερλαντ 23 (22) 30-40
Γουίγκαν 22 (22) 24-47
Γουέστ Χαμ 21 (23) 29-38
Μπόλτον 21 (22) 29-44
Γούλβς 21 (23) 19-40
Μπέρνλι 20 (23) 23-46
Χάλ 20 (23) 22-48
Πόρτσμουθ 15 (22) 19-35


Ιταλία
Γιουβέντους - Λάτσιο 1-1 ΛΞ
Ρόμα - Σιένα 2-1 ΛΞ
Κατάνια - Ουντινέζε 1-1 ΛΞ
Μίλαν - Λιβόρνο 1-1 ΛΞ
Σαμπτόρια - Αταλάντα 2-0 ΛΞ
Κιεβο - Μπολόνια 1-1 ΛΞ
Καγκλιάρι - Φιορεντίνα 2-2 ΛΞ
Νάπολι - Τζένοα 0-0 ΛΞ
Μπάρι - Παλέρμο 4-2 ΛΞ

Ίντερ 49 (21) 45-19
Μίλαν 41 (21) 36-22
Ρόμα 41 (22) 37-26
Νάπολι 38 (22) 31-24
Γιουβέντους 34 (22) 34-29
Παλέρμο 34 (22) 29-25
Σαμπτόρια 33 (22) 28-30
Καγκλιάρι 32 (21) 34-26
Μπάρι 32 (22) 30-24
Τζένοα 32 (22) 35-36
Φιορεντίνα 31 (21) 28-24
Κιεβο 29 (22) 23-23
Πάρμα 29 (21) 24-29
Μπολόνια 24 (22) 24-31
Λάτσιο 22 (22) 17-23
Λιβόρνο 22 (22) 14-30
Ουντινέζε 21 (21) 23-28
Κατάνια 20 (22) 22-30
Αταλάντα 17 (22) 20-34
Σιένα 13 (22) 23-44


Γερμανία
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ 3-1 ΛΞ
Στουτγγάρδη - Μπορ. Ντόρτμουντ 4-1 ΛΞ
Σάλκε - Χοφενχαϊμ 2-0 ΛΞ
Μπάγερν Μονάχου - Μαϊνζ 3-0 ΛΞ
Χέρτα - Μπόχουμ 0-0 ΛΞ
Γκλάντμπαχ - Βέρντερ Βρέμης 4-3 ΛΞ
Αννόβερο - Νυρεμβέργη 1-3 ΛΞ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία 1-2 ΛΞ
Αμβούργο - Βόλφσμπουρκ 1-1 ΛΞ


Μπάγερ Λεβερκούζεν 44 (20) 45-16
Μπάγερν Μονάχου 42 (20) 42-17
Σάλκε 41 (20) 31-15
Μπορ. Ντόρτμουντ 36 (20) 28-23
Αμβούργο 35 (20) 37-21
Βέρντερ Βρέμης 28 (20) 37-24
Άιντραχτ Φρανκφούρτης 28 (20) 25-27
Μαϊνζ 27 (20) 24-29
Χοφενχαϊμ 25 (20) 27-24
Στουτγγάρδη 25 (20) 24-25
Βόλφσμπουρκ 25 (20) 36-39
Γκλάντμπαχ 25 (20) 29-34
Κολωνία 24 (20) 17-21
Μπόχουμ 21 (20) 22-36
Φράιμπουργκ 18 (20) 20-39
Αννόβερο 17 (20) 22-34
Νυρεμβέργη 16 (20) 16-35
Χέρτα 11 (20) 16-39


Γαλλία
Λυών - Παρι Σεν Ζερμεν 2-1 ΛΞ
Βαλενσιεν - Σοσό 1-1 ΛΞ
Οσέρ - Στ. Ετιέν 1-0 ΛΞ
Μονπελιέ - Μαρσέιγ 2-0 ΛΞ
Ρεν - Γκρενόμπλ 4-0 ΛΞ
Νανσί - Λοριάν 1-0 ΛΞ
Μονακό - Νις 3-2 ΛΞ
Λιλ - Λανς 1-0 ΛΞ
Λε Μαν - Τουλούζ 1-3 ΛΞ
Μπορντό - Μπουλόν 0-0 ΛΞ


Μπορντό 48 (22) 36-14
Μονπελιέ 42 (22) 30-25
Λιλ 40 (22) 42-22
Λυών 39 (22) 38-28
Μονακό 39 (22) 30-24
Οσέρ 39 (22) 21-15
Μαρσέιγ 36 (21) 33-24
Ρεν 34 (22) 29-19
Λοριάν 32 (22) 33-26
Τουλούζ 32 (22) 25-18
Βαλενσιεν 32 (22) 34-30
Νανσί 30 (22) 27-31
Σοσό 30 (21) 20-25
Παρι Σεν Ζερμεν 29 (22) 33-24
Λανς 27 (22) 20-27
Νις 22 (22) 22-37
Στ. Ετιέν 20 (22) 13-28
Λε Μαν 16 (22) 19-36
Μπουλόν 16 (22) 15-37
Γκρενόμπλ 7 (22) 12-42
Διαβάστε όλη την ανάρτηση